Blog

Operationel leasing – Billeasing alt inklusiv

Går du med overvejelserne om at lease din næste bil? Så er det nok vigtigt, at du som det første beslutter dig om det skal være finansiel eller operationel leasing. Hos Importbilen har vi mange års erfaring med begge former for leasingaftaler, og i langt de fleste tilfælde, så er aftalen skræddersyet dine behov og... View Article
Læs mere

Nye regler for beskatning

Hvis du pt. har en leasingbil, eller du overvejer at få en leasingbil, har du måske hørt, at Finansloven 2020 er endeligt vedtaget, står det nu klart at mange firmabilister, som kører på en traditionel erhvervsleasing, vil får en kedelig ekstraregning – desværre også med tilbagevirkende kraft. Den gamle beregning af beskatning Ganske kort for... View Article
Læs mere

Leasing af elbil?

Spørgsmålet om hvorvidt det kan betale sig at lease el-biler er med tiden blevet en grå zone. I takt med, at det elektriske bilmarked bliver større og større, er behovet for alternative måder til at køre el-bil også blevet større. Derfor vil vi en gang for alle diskutere om det kan være fordelagtigt at lease din næste el-bil.
Læs mere

Det her skal du overveje, når du skal til at have ny bil

Køb er en fordel, hvis man er på udkig efter en mindre, brugt bil. Bilen er typisk allerede med moms og afgift. Typiske modeller man finder i denne klasse er: VW UP, Mazda 2 og Suzuki Swift.
Læs mere

Din guide til privatleasing

Privatleasing kan beskrives som langtidsleje af en bil. Du lejer bilen i en længere periode – typisk vil leasingaftalen være på mellem ét til tre år, men aftalen kan sagtens være kortere eller længere. Du kan tilpasse din leasingaftale efter dit ønske. At lease en bil fremfor at købe en bil medfører, at leasingselskabet har ejendomsretten over din bil i den valgte leasingperiode.
Læs mere

Sådan gør du et sikkert bilkøb

Det kan være utrolig svært at gennemskue markedet og de mange forhandlere derude. Måske har du flere gange spurgt dig selv om, hvad du egentlig bør overveje og tage stilling til for at træffe et sikkert og rigtigt valg, når du skal investere i din nye bil.
Læs mere

Tid til en kør-selv ferie? 7 gode råd som hjælper dig godt på vej

Vi har samlet 7 gode råd til dig der skal på kør-selv ferie, som du kan læse herunder. De giver dig et indblik i hvad der er vigtigt at have med på turen og et overblik over hvad du skal medregne af omkostninger ved kørsel i forskellige lande.
Læs mere

Hvad sker der når leasingperioden er afsluttet?

Hvad sker der med bilen når leasingperioden er afsluttet? Inden din leasingperiode slutter skal du beslutte hvad der skal ske med din bil. Da du indestår for restværdien, er du forpligtet til at frikøbe bilen fra leasingfirmaet eller anvise en køber til den restværdi som er blevet aftalt ved aftalens start. Der er forskellige løsningsmuligheder som vil blive gennemgået, så du er bedre klædt på til den løsning der passer bedst til dig.
Læs mere

Hvad er flexleasing restværdien?

Hvad er restværdien på min flexleasing aftale og hvordan beregnes restværdien af en flexleasing aftale?
Læs mere

Rekord år for leasing i Danmark

2015 blev et rekord år for privatleasing. Andelen af privatleasinger er steget fra 9 pct. i 2013 til 18 pct. i 2015. Det er især i de mindre segmenter man har set en stigning indenfor leasing. Leasing udgør 42 pct. af det samlede salg for 2015. For Danmark blev 2015 ligeledes året med det højeste bilsalg nogensinde på et kalenderår, og det er første gang, at der er blevet solgt mere end 200.000 biler på et år, omkring 207.000 biler, som er 10 % mere end 2014.
Læs mere

Sådan kan Ferrari komme til at se ud i 2040

Ferrari har offentliggjort 12 finalist projeckter fra deres 'Top Design School Challenge', som gjorde det til opgave for elever fra 50 top design skoler at skabe et futuristisk design til Ferrari i år 2040.
Læs mere