Flexleasing BMW

Hjem » Flexleasing BMW

Ved flexleasing af BMW hos Importbilen er du garanteret en fantastisk oplevelse. Igennem de sidste 10 år har vi leveret adskillige BMW modeller. Mange vælger især at flexlease BMW X5 og den mindre BMW 520d af rigtig gode grunde, som vi vælger at komme ind på længere nede. Om du vælger at flexlease din BMW til privat eller erhverv har ingen betydning, da vi hos Importbilen tilbyder alle former for leasing. Så læs med her på siden og find ud af hvorfor en flexleasingaftale af BMW også kan være til gavn for dig.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”BMW” limit=”15″ columns=”3″]

Flexleasing af BMW hos Importbilen

Hos Importbilen er vores vision leasing med udgangspunkt i dine behov og drømme. Derfor er flexleasing af din BMW via Importbilen en oplevelse af god service samt med respekt til din tid og behov. Derfor er vores kommunikation præget af enkelthed og et fokus på at opfylde dine behov hurtigst muligt.  

Vores budskab er derfor ret enkelt: flexleasing af din næste BMW skal være uden en masse papirarbejde og samtidig være en anbefalingsværdi oplevelse. Vores store netværk i Tyskland gøre det muligt at finde præcis den BMW du har i tankerne. Du kan derfor forvente, at vi finder den BMW med din drømmefarve, ønskede udstyrsliste og motorstørrelse – på samme måde, som du ville gøre, hvis du skulle bestille eller flexlease en ny BMW, blot meget billigere.

Fordele ved flexleasing af BMW

1. Ubegrænset brugsret over bilen

Flexleasing af BMW’en giver dig ret til at bruge bilen, i virksomheden eller privat, eller begge dele. Du har derfor din BMW til rådighed på præcis samme måde, som hvis du havde købt bilen, ved flexleasing af BMW’en, har du dog ikke bundet flere hundrede tusinde kroner i den.

2. Behold likviditeten

Ved at vælge flexleasing af BMW frem for at købe, har du desuden mulighed for at beholde større likviditet i virksomheden, og vi ved alle hvor meget likviditet kan betyde for en virksomhed i disse tider. Importbilen giver dig og din virksomhed en frihed til at opbygge likviditetsreserver eller eksempelvis udvikle virksomhedens produkter og organisation, frem for at binde store beløb i bilparken.

3. Få gavn af et lavere værditab, når du skal sælge bilen

Ved flexleasing af BMW er værditabet på din bil betragteligt lavere sammenlignet med et køb. Det skyldes, at bilen købes uden afgift, hvilket betyder, at afskrivningen vil være af et lavere beløb sammenlignet med en bil med fuld afgift. Eksempel: Køber du en bil uden afgift til 450.000,- og afskriver den med 20% på 12 måneder, så vil du opleve et lavere værditab sammenlignet med, hvis du køber en bil med fuld afgift til 650.000.

Dermed vil regnskabet se således ud:

450.000*0,20= 90.000 kr.

650.000*0,20= 130.000 kr.

Vi stiller gerne et regnestykke op for dig. Her kan du naturligvis frit vælge flexleasing af den BMW du vil lease, hvilken model det skal være, hvilken farve og hvilket ekstraudstyr den skal have. Se eventuelt mere her på vores hjemmeside, her kan du også se hvilke spændende BMW modeller du har at vælge mellem lige nu.

Finder du ikke det du ønsker, eller har du specifikke ønsker til din flexleasing af BMW hos os, er vi parat på telefon +45 29 92 08 11 eller på e-mail info@importbilen.com.

Er du stadig i tvivl?

Så bliv ringet op af en af vores dygtige rådgivere


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Bliv klogere på BMW modeller

BMW 3-serie

BMW 3-serie er et fantastisk eksempel på en flexleasing af en bil, som kan (nærmest) det hele. BMW 3-serien kan flexleases som sedan og stationcar, og er en af BMWs absolut mest populære biler. Typiske leasingeksempler er en BMW 320d Touring (stationcar), som bruges som firmabil. Dog, har vi hos Importbilen også leveret mange BMW 320d til private kunder.

BMW 320 blev desuden kåret til “Årets Business Bil 2020”. Læs mere om det her.

BMW 4-serie

BMW 4-serie blev introduceret i 2014 som konsekvens af at BMW valgte at stoppe med at producere BMW 3-serien som coupé og cabriolet. En typisk BMW 4-serie flexleasing er en cabriolet, som kan fås som en 420d, 435d og endda som en M4.

BMW 4-serien kan også flexleases som 5-dørs, coupe og cabriolet. Flexleasing af BMW 4-serie er et fantastisk alternativ til køb, da man til billige penge kan få en eksklusiv cabriolet.

BMW 5-serie

Hvis du leder efter at flex lease en komfortabel, tysk og velbygget bil, så er BMW 5-serien til dig. BMW 5-serie er en luksuriøs bil, der både kommer som stationcar og sedan. Det er især fordelagtigt at flex lease en to til tre år gammel BMW 5-serie.

Læs mere om hvorfor her.

BMW 6-serie

Den første BMW 6-serie kom ud i 1976 og blev produceret frem til 1989, hvorefter man re-introducerede 6-serien i 2003. BMW 6-serien er BMWs Grand Tourer model, hvilket vil sige, at det er den perfekte bil til dig, der leder efter en bil, der ligger fantastisk på vejene.

BMW 6-serien er en af de modeller, hvor det er særdeles fordelagtigt at flexlease fremfor at købe, da nyprisen på bilen er høj og derfor vil der være en høj værditab ved salg. Det anbefales derfor at flexlease BMW 6-serie fremfor at købe. Især BMW M6 og andre modeller med stor motorstørrelse giver rigtig god mening at flexlease.

BMW 7-serie

BMW 7-serien er BMWs luksus flagskib. Flexleasing af BMW 7-serie er din vej til en fantastisk og luksuriøs køremaskine du sent vil komme ud af, så snart du er hoppet ind bag rattet.

Typiske BMW 7-serier som flexleases er BMW 740d, BMW 750d og BMW 7 Long, som er BMW 7-series lange model. Der er samtidig blevet introduceret en ny BMW 7-serie i 2020, som er særligt bemærkelsesværdig grundet den store front grill.

BMW X-serie

I BMWs kendte X-serie kan man finde modeller som BMW X5, BMW X6 og BMW X4. Dog, oplever vi hos Importbilen, at efterspørgslen på flexleasing af BMW X-serien er størst på modellerne BMW X5 og BMW X6. Der er blevet introduceret en ny BMW X5 i 2020, som byder på et endnu skarpere look og endnu bedre køreegenskaber.

BMW M-serie

BMWs M-serie repræsentere BMW Motorsport afdeling, hvor man kan finde modeller som BMW M3, M4, M5, M6 og X5M. Men samtidig findes der også modeller som BMW M330d, som byder på mange af de detaljer som man kan finde i en fuldblods M-BMW.

Læs mere om andre leasingtyper af BMW

Erhvervsleasing BMW

Ved at vælge erhvervsleasing af BMW frem for at købe, har du mulighed for at beholde større likviditet i virksomheden.

Splitleasing BMW

Med splitleasing eller delleasing af BMW biler, kan Importbilen sikre dig drømmebilen uden store skattemæssige konsekvenser. 

Sæsonleasing BMW

Sæsonleasing af BMW tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov.