Sæsonleasing af din drømmebil

Hjem » Sæsonleasing af din drømmebil

Er du blevet lun på en Ferrai, Lamborghini, Aston Martin eller Porsche, så er sæsonleasing for dig. Hos Importbilen kan du nemlig sæson lease din næste drømmebil. Det vil sige, at bilen kun er indregistreret i udvalgte måneder – efter eget valg. Typisk vil det være 6 måneder om året, og du vil derfor kun afregne for de måneder køretøjet benyttes samt et mindre beløb for opbevaring samt forsikring af bilen mens den holder stille. Sæsonleasing er et attraktivt alternativ, da du i det fleste tilfælde betaler en del mindre i forhold til de renteudgifter til finansering af en bil med fuld afgift.

Sæsonleasing tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov. Det kan for eksempel både være en bil som Importbilen overtager efter endt leasingperiode eller en bil som du selv finder en køber til eller ønsker at beholde. Sæsonleasing af sportsvogne, cabrioleter, motorcykler eller andre specialkøretøjer, som brugeren kun ønsker på vejen dele af året er et fantastisk alternativ til at have store aktiver holdende i din indkørsel. Der er derfor mange der vælger at køre firehjulstrækker om vinteren og sportsvogn eller motorcykel om sommeren.

Vil du vide mere om sæsonleasing?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Læs mere om de forskellige leasingtyper hos Importbilen

flexleasing

Flexleasing

Flexleasing er en bilfinansieringsmetode, der primært bruges til biler i mellemklassen, og op til dyre luksusbiler, som har en meget høj registreringsafgift. Med flexleasing har du mulighed for at betale forholdsmæssig afgift – også kendt som periodeafgift. Det betyder, at man i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen, betaler en procentdel af afgiften månedsvis.

erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne forbundet med bilen. Bruger du bilen privat, skal du beskattes af fri bil.

Splitleasing

Ved splitleasing, deles alle udgifter til bilen mellem virksomheden og medarbejderen. Fordelingen på dette sker ud fra, hvor meget af kørslen, der erhvervskørsel og hvor meget der er privat kørsel.