IMPORTBILEN APPROVED

nemt og trygt

Ingen stor kapitalbinding og budgetsikkerhed igennem hele perioden

Du aflevere blot bilen tilbage efter endt leasingperiode - ingen restværdi

Alle service og reparationer er inkluderet i prisen

Fordelagtig beskatning ved erhvervsleasing

Leasingperioder kan tegnes på 12, 24 og 36 måneder

IMPORTBILEN APPROVED

Importbilen Approved er en attraktiv mulighed for at erhverve sin drømmebil – både for erhvervs- og privatkunder. Ønsker du budgetsikkerhed og være fri for kapitalbinding, så er Importbilen Approved for dig. I sin enkelthed minder Importbilen Approved meget om den traditionelle finansielle flexleasingaftale. Dog, går man ikke på kompromis med garanti og serviceaftale. Derudover, så er der ikke nogen risiko forbundet med restværdien, da man blot levere bilen retur efter endt leasing – nemt og smertefrit.

Importbilen Approved flexleasing

Er en fantastisk mulighed for dig, som ønsker at køre i en ganske særlig bil, men uden at skulle betale hele bilens pris på én gang, hvilket man kan sættes ud for, hvis man vælger at købe sin bil. Med en flexleasing deler du betalingerne af den forholdsmæssige afgift op i små rater i den tid som du benytter bilen. Importbilen Approved leverer altid gennemtjekkede biler, og alle biler har både garanti og serviceaftale inkluderet i hele kontraktperioden.

Service og vedligeholdsesaftale

Som leasingtager ved Importbilen Approved slipper du for regningen, når din bil har været på værksted, da alle reparationer er inkluderet i din leasing aftale. Det er nemlig essensen af en Importbilen Approved aftale, hvor både service og reparationsaftale er inkluderet i prisen.

Førstegangsydelse

Ved indgåelse af en ny aftale, betales der en førstegangsydelse. Denne kan betragtes som en udbetaling, der skal dække etableringsomkostningerne, samt den afskrivning som der er på bilen. Husk nu, at du ikke har nogen restværdi, da du blot leverer bilen retur efter leasingperioden, så du har absolut ingen bekymringer i hele kontraktperioden.

Månedlig ydelse

En aftales varighed kan løbe over 12, 24 eller 36 måneder og i den periode betaler du en fast månedlig ydelse. Denne ydelse indeholder bl.a. bilens forholdsmæssige registreringsafgift, i den periode som du har bilen.

Restværdi & Beskatning

Efter aftalens udløb kan du vælge at gentegne aftalen, hvis du måtte ønske at beholde bilen i en yderligere leasingperiode.

Skulle du vælge bilen som erhvervsleasing vil dit beskatningsgrundlag blive afgjort af bilens alder, og her vil det være mest fordelagtigt for dig, at vi finder en bil som er 36 mdr., da bilen så har den laveste beskatning samtidig med, at man opnår den laveste forholdsmæssige registreringsafgift. Dog, vil det være muligt at sørge for en lavere beskatning såfremt, at man vælger en aftaler over 12 måneder.

Vil du vide mere om Approved?

Så bliv kontaktet af en af vores kompetente rådgivere


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk