Flexleasing Mercedes

Hjem » Flexleasing Mercedes

Flexleasing af Mercedes tilbyder dig muligheden for at komme tættere på din drømmebil. Vi tilbyder store biler til små priser – specielt med professionel flexleasing af Mercedes CLS, E-klasse, C-klasse, og mange andre modeller.

Hos Importbilen har vi igennem det sidste årti tilbudt flexleasing af Mercedes, og fået over 500 glade kunder bag rattet af en stjerne. Vi er derfor dine eksperter i privat flexleasing af Mercedes, og flexleasing af Mercedes til erhverv.

Når du flex leaser en Mercedes hos os, giver dig mulighed for at betale den store afgift på bilen i små rater – og det er der mange fordele ved at gøre.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”Mercedes” limit=”15″ columns=”3″]

Flexleasing af Mercedes hos Importbilen

Sidder der en stjerne på køleren, sidder der også en stjerne bag rattet. Mercedes er en af de mest eftertragtede luksusbiler – og der er derfor altid stor efterspørgsel på dem. Når du indgår en aftale om flexleasing af Mercedes gennem Importbilen, får du som privat person eller virksomhed stor frihed i valget af drømmebilen. Du kan stort set skifte bil så ofte du vil, uden at tabe et stort afgiftsbelagt beløb. Den økonomiske frihed du oplever ved flexleasing af Mercedes biler, og andre eksklusive biler, kan være guld værd for dig der gerne vil prøve flere forskellige modeller.

Fordelene ved flexleasing af Mercedes er mange

Hvis du er på udkig efter en Mercedes, så er der helt klart mange fordele ved at flexlease den fremfor at købe. Fordelene kan blandt andet være:

1. Lavere værditab:

Ved flexleasing af Mercedes kan du forvente et lavere værditab af din bil. Det skyldes, at bilen købes uden afgift, hvilket vil betyder, at afskrivningen vil være af et lavere beløb sammenlignet med en bil med fuld afgift. Altså, køber du en bil uden afgift til 300.000,- og afskriver den med 20% på 12 måneder, så vil du opleve et lavere værditab sammenlignet med, hvis du køber en bil med fuld afgift til 500.000.

Dermed vil regnskabet se således ud:

300.000*0,20= 60.000 kr.

500.000*0,20= 100.000 kr.

2. Lavere kapitalbinding:

Når du vælger at flexlease en Mercedes, så vil du opleve en lavere kapitalbinding. Dette er fordelagtigt for dig som privat, men særdeles fordelagtigt for dig som erhvervsdrivende, da du vil have kapital tilgængeligt til at investere i vigtigere ting.

Ved flexleasing hos Importbilen er du garanteret en tryg overgang til din nye bil

Kunder er Importbilens eksistensgrundlag. Derfor sætter vi særdeles vægt på, at du som kunde altid oplever en fantastisk service og en befriende enkelthed i hele kommunikationsprocessen. Det er nemlig vores ypperste prioritet at gøre din flexleasing af Mercedes biler, og din hverdag, nemmere for dig.

Vores store netværk gøre det muligt for os at springe meget af det tunge papirarbejde og bureaukrati over, og dermed fokusere på at yde den bedste oplevelse for dig, som skal flex lease din næste Mercedes. De fleste vil blot have deres drømmebil, overblik over omkostningerne, og så lidt tidsforbrug på resten af handelsprocessen som muligt. Det har vi gjort til vores målsætning, derfor gør vi din flexleasing af Mercedes biler til en nem og overskuelig beslutning.

Vi kan fortælle dig endnu mere om de fordele, der ligger og venter dig. Kontakt os på telefon 29 92 08 11 eller send os en mail på vores info@importbilen.com. Vi er parat til at besvare alle de spørgsmål du har omkring flexleasing af Mercedes biler.

Er du stadig i tvivl?

Så bliv ringet op af en af vores Mercedes leasingeksperter


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Bliv klogere på Mercedes modeller

Mercedes CLS

Mercedes CLS

Mercedes CLS er absolut en af de mest flexleasede biler hos Importbilen – og det er der rigtig mange gode grunde til. Mercedes CLS kommer nemlig både som sedan og stationcar, og betragtes af mange som en kombination af Mercedes E-klasse og Mercedes S-klasse. Mercedes CLS produceres i mange forskellige varianter, og kan flexleases både med diesel motor (typisk Mercedes CLS350), men samtidig også helt op til Mercedes CLS63, som kan yde op til 600 hestekræfter.

Mercedes C-klasse

Mercedes C-Klasse

Mercedes C-klasse er en bilen til dem, der synes, at E-klassen godt kan blive for stor. Lillebroren C-klassen er til dig, der godt kunne tænke dig en kompakt og mindre sedan eller stationcar uden at gå på kompromis med komforten. Den viste model er en C220 fra 2017, hvilket gør det til en fordelagtig bil at flexlease.

Mercedes E-klasse

Mercedes E-Klasse

Hvis du drager ud og kigger efter Mercedes’er på gaden, så vil du helt klart finde flest af denne model – Mercedes E-klasse. E-klassen tilbyder best-of-class komfort samt stor motorkraft, som simpelthen er usammenligneligt. E-klassen er særdeles populær at lease som en AMG.

Mercedes S-klasse

Mercedes S-Klasse

Mercedes S-klasse er stjernen over dem alle, hvis altså du er til enestående luksus. Typisk vil du finde udstyr som massage i sæder og alverdens sensorer, der vil passe på dig i denne model. Dette er Mercedes’ flagskib.

Mercedes A-Klasse eller CLA

A- og CLA-klassen er Mercedes’ kompakte modeller, hvilket også betyder, at de er lidt mindre end andre modeller – men det kan dog stadig være fordelagtige at lease dem. A-klassen er bilen man ser på ovenstående billede, mens CLA’en umiddelbart kan findes som sedan og stationcar. Det er derfor, at det for mange kan virke som en blanding mellem en A-klasse og en C-klasse.
Disse er mellem to og tre år og fordelagtige at flexlease.

Læs mere om andre leasingtyper af Mercedes

Erhvervsleasing Mercedes

Erhvervsleasing af Mercedes biler gennem Importbilen.com, opleves altid med en fantastisk service og en befriende enkelthed i hele kommunikationen.

Sæsonleasing Mercedes

Sæsonleasing af Mercedes tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov. 

Splitleasing Mercedes

Splitleasing af Mercedes biler hos Importbilen, giver dig mulighed for at køre privat i firmabilen, uden at betale skat af det. Med splitleasing af Mercedes’en ”splittes” alle udgifter til bilen i en privat og en erhvervsandel.