Flexleasing Land Rover

Hjem » Flexleasing Land Rover

Flexleasing af Land Rover er attraktivt blandt mange leasingtagere af rigtig gode grunde. Komforten og sans for detaljen som man kan finde i en Land Rover er usammenligneligt blandt mange SUV’er. Med vores Land Rover flexleasing behøver du ikke gå på kompromis med model og årgang. For eksempel, så levere vi Range Rover Sport, Autobiography eller Discovery og mange flere. Som del af en flexleasing aftale af en Land Rover hos Importbilen, har du mulighed for at vælge netop den prisklasse som passer dig og netop den bil du ønsker dig.

Importbilen har eksisteret siden 2010, så vi ved, at vores kunder er vores eksistensgrundlag. Derfor går vi op i, at kunden får en helt igennem fantastisk oplevelse ved leasing ved os samtidig med at vi sammensætter en aftale, der passer netop kundens behov og ønsker.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”Land Rover” limit=”15″ columns=”3″]

Flex leasing, erhvervs leasing, sæson leasing eller split leasing af Land Rover?

For maksimal fleksibilitet i forhold til vores kunders individuelle ønsker, tilbyder vi flere former for Land Rover flexleasing, heriblandt sæsonerhvervs og splitleasing. Flexleasing har den fordel fremfor købsaftaler, at du ikke skal bruge kræfter og ressourcer på spørgsmålet om hvor meget bilen falder i værdi, og hvordan du kommer af med den igen.

Du er velkommen til at læse alt om de forskellige fordele ved leasing ved at trykke på følgende knap:

Kunne du tænke dig at høre mere om Land Rover flexleasing, eller har du spørgsmål vedrørende vores udvalg eller importprocessen, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op af en konsulent

Med over 10 års erfaring af erhvervsleasing af Land Rover, er du sikret den bedste rådgivning


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Bliv klogere på Land Rover modeller

Land Rover Range Rover

Range Rover har siden 1970 været noget af det absolut bedste du kan få inden for offroadere.

Leasing af Range Rover er særdeles populært, da bilerne godt kan være i den dyre prisende.  

Land Rover Range Rover Sport, Supercharged eller Autobiography

Land Rover Range Rover fås i forskellige modeller og varianter. Sportsmodellen er typisk til dig, der ønsker dig lidt mere trækkræft og som samtidig også bruger mere tid på motorvejene end sædvanligt.

Hvis man er til rå power kan den fås Range Rover også i en Supercharged model, som indebærer adskillige kompressor, hvilket får ydeevnen op på de 550 hk og en acceleration på under fra 0-100 på under 5 sek. – i en bil, der vejer over 2 tons.

Land Rover Range Rover Velar

Land Rover Range Rover Velar blev i 2018 kåret til at være den smukkeste bil designmæssigt. Den er ikke blot fantastisk at kigge på udefra, men den har samtidig et indbydende design indeni, hvor teknologi og sans for detaljen har spillet en stor rolle i det endelige produkt. Læs mere om kåringen på Land Rovers hjemmeside: https://www.landrover.com/experiences/news/wcoty-range-rover-velar.html

Land Rover Range Rover Evoque

Range Rover Evoque er en mindre kompakt SUV, som blev introduceret fra Land Rovers side i 2011. Bilen er en del mindre, mere brændstoføkonomisk, og kommer samtidig både som coupe, cabriolet samt 5-dørs.

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery er det Britiske mærkes stolthed, da den er en af de bedste i sin klasse til at begå sig i offroad terræn samtidig med at ligne en civiliseret og flot bil. Leasing af Land Rover Discovery er særdeles populært grundet den store variation i motorstørrelse og modeller.

Land Rover Defender

Land Rover Defender er en historisk bil, der har været udviklet i 65 år inden man valgte at stoppe produktionen af dem i 2015, men mon ikke man kan forvente, at Land Rover genoptager produktionen i fremtiden? Ønsker du en Land Rover Defender, så er det afhængigt af bilens pris samt variant om det bedst betaler sig lease eller købe.

Dog, så er det bedst at finde bilen i udlandet og importere den til Danmark, da udvalget er langt større.

Læs mere om andre leasingtyper af Land Rover

Land Rover erhvervsleasing

Med vores Land Rover erhvervsleasing behøver du eller dine medarbejdere ikke gå på kompromis med model og årgang. For eksempel, så levere vi Range Rover Sport, Autobiography eller Discovery og mange flere.

Land Rover sæsonleasing

Sæsonleasing af Land Rover er et attraktivt alternativ, da du i det fleste tilfælde betaler en del mindre i forhold til de renteudgifter til finansering af en bil med fuld afgift.

Land Rover splitleasing

Splitleasing af Land Rover hos Importbilen sikrer dig en bil uden store skattemæssige konsekvenser. Læs mere om hvordan du kan spare penge ved en splitleasing nedenunder.