Bilimport fra Tyskland

Kan det betale sig at importere fra Tyskland?

Det helt store spørgsmål i forbindelse med bilimport, er hvor vidt det kan betale sig at importere biler for tiden. De danske brugtbilspriser har været i bund og er så småt på vej op igen, men er der stadig noget at hente ved at importere bilen.
Det er næsten umuligt at svare på og vi er derfor nød til altid at kigge på den enkeltstående bil fra gang til gang. Der kan være stor forskel på hvad man ønsker og om man ønsker bilen med standardudstyr eller om man gerne vil have den fuldt udstyret.
Omkring hvorvidt det stadig kan betale sig pga. faldende brugtbilspriser på det danske marked, så kan jeg sige at indkøbsprisen i Tyskland også er faldet så det udligner sig. Afgiften herhjemme er også fulgt med ned i takt med brugtpriserne er faldet herhjemme. Når det er sagt, så er det altid vigtigt at regne på den enkelte sag, da der kan være tilfælde hvor det ikke kan svare sig. Som regel lykkes det dog at finde en rigtig konkurrencedygtig pris. Det er netop derfor vi brænder så meget for vores arbejde. Hvis vi kan finde din drømmebil og hjælpe dig med at spare nogle kroner, så har det været en perfekt dag for os.

Hvorfor skal man importere bilen fra Tyskland

  • Udvalget af biler i Tyskland er meget større end i Danmark. Specielt de dyre biler med meget udstyr.
  • Standen på de importbiler vi finder er langt bedre, sammenlignet med Danmark, især mindre rust.
  • De biler vi generelt importerer, har færre kørte kilometer og udstyrsniveauet er væsentlig højere.
  • Især specielle biler kan der spares en del på, sammenlignet med hvad en tilsvarende bil, ville koste i Danmark, hvis det overhovedet er muligt at finde den på det danske marked.

Hvorfor skal jeg benytte hjælp til at importere min næste drømmebil

  • Det er tidskrævende og kan være en meget lang køretur når bilen skal hentes. Det er den sjove del af arbejdet, derefter kommer alt papirarbejdet, og ventetiden på skat, osv. Når bilen er hentet vil man gerne ud og køre hurtigst muligt, og har måske ikke tid til at hive 2 dage ud af kalenderen til div. tidsspild med toldsyn, hente plader, betale afgift, osv.
  • Der kan være usikkerhed omkring afgiftsberegningen. Erfaringerne viser dog at den kan rammes temmelig præcist, så overraskelser af den ubehagelige slags undgås
  • Tyskerne er generelt dårlige til engelsk, og svarer generelt ikke på henvendelser på mail.
  • Specielle biler bliver normalt hurtigt solgte, så man skal følge med, og være klar til at rykke hurtigt
  • Hvis du har tid og forstand på biler, kan du lige så godt hente bilen hjem selv. Vi kan sommetider gennem vores netværk, finde bilen hurtigere og få den handlet bedre ned i pris end du kan, og ved måske også hvilke biler, og ikke mindst hvilke forhandler, man skal gå i en stor bue udenom.
  • Garanti kan ikke bruges i Danmark, med mindre man får en Europa garanti.

LÆS MERE

Billeasing

Firmabil

Erhvervsleasing

Leasing af firmabil

Leasing Audi

Leasing biler

Leasing BMW

Leasing Mercedes

Privat leasing

Splitleasing Audi

Splitleasing BMW

Splitleasing Mercedes

Splitleasing Porsche 

Flexleasing Audi

Flexleasing BMW

Flexleasing Mercedes

Flexleasing Porsche