Privatleasing

Hjem » Privatleasing

Der er mange gode grunde til at lave en privatleasing i stedet for at låne til at købe. Med privatleasing skal du ikke bekymre dig om, hvornår og hvor meget bilen taber i værdi, den risiko påhviler oftest leasingselskabet.

Du kan dog vælge at lave en finansiel leasingaftale, hvor du selv hæfter for restværdien. Ønsker du ikke at hæfte for restværdien er løsning det der kaldes for en operationel leasing.

Leasing – en god forretning for dig

Lad os hjælpe dig med at udregne om leasing af din næste bil er en god forretning for dig. Privatleasing kan bruges uanset om bilen alene skal bruges til privatkørsel eller om det også er til erhvervskørsel du skal bruge bilen.

Når du laver en privat leasing aftale med os, har vi ét enkelt krav til dig, du skal finde den bil du gerne vil køre i, resten ordner vi.

Privatleasing af flotte biler fra Tyskland

De biler vi eksempelvis kan tilbyde dig til privatleasing er importeret fra Tyskland, og de fremstår i en flot stand. De er altid med få kilometer på sig, og med masser af udstyr. Da vi selv henter bilerne i Tyskland, sparer du mange penge, og det vil være meget attraktivt for dig at lave en privat leasing.

Når du laver en privat leasing med os kan perioden variere fra 12-48 måneder. Længden af aftalen bestemmer du selv, men det er klart, at jo længere tid privat leasing aftalen løber, desto billigere sidder du for om måneden.

En typisk privatleasing

En normal privatleasing aftale bygger på en model, hvor leasingselskabet tager bilen tilbage efter endt leasing. Derved påtager leasingselskabet sig også risikoen. Leasingtageren forpligter sig til at levere bilen tilbage i god stand – dvs. uden buler, ridser og andre brugsskader – samt at overholde den kilometerbegrænsning, der er aftalt i leasingperioden.

Privatleasing af drømmebilen

Du har nu mulighed for at lave en privatleasing aftale på den bil du altid har drømt om. Vi alle går vel rundt med lidt benzin i blodet, og synes det er en fornøjelse at sætte sig ind i en lækker bil, med masser af komfort og udstyr.

Vi har mange års erfaring med erhvervs leasing og privatleasing, og ingen opgaver er for store til os. Vi skaffer bilen på kort tid, efter du har besluttet dig, og vi levere den til dig med plader etc.

Er du stadig i tvivl?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Læs mere om de forskellige leasingtyper hos Importbilen

flexleasing

Flexleasing

Flexleasing er en bilfinansieringsmetode, der primært bruges til biler i mellemklassen, og op til dyre luksusbiler, som har en meget høj registreringsafgift. Med flexleasing har du mulighed for at betale forholdsmæssig afgift – også kendt som periodeafgift. Det betyder, at man i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen, betaler en procentdel af afgiften månedsvis.

erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne forbundet med bilen. Bruger du bilen privat, skal du beskattes af fri bil.

Sæsonleasing

Sæsonleasing

Er du glad for din cabriolet om sommeren, og vil du gerne undgå, at der kommer sne og salt på bilen om vinteren, så er sæsonleasing for dig!

Ved sæsonleasing vælger du nemlig selv hvornår du kunne tænke dig at lease din bil – og hvornår du ikke vil.

splitleasing

Splitleasing

Ved splitleasing, deles alle udgifter til bilen mellem virksomheden og medarbejderen. Fordelingen på dette sker ud fra, hvor meget af kørslen, der erhvervskørsel og hvor meget der er privat kørsel.