Splitleasing

Vælger du at split lease din drømmebil, kan Importbilen sikre dig en bil uden store skattemæssige konsekvenser. Hør mere om hvordan du udnytter fordelene ved splitleasing eller delleasing af drømmebilen hos os.

Lad os sammensætte et tilbud på splitleasing af drømmebilen som vi finder frem til. Du kan også selv finde frem til en model der passer dig, så udfærdiger vi et tilbud på splitleasing af Audi’en.

Hvad splitleasing af din drømmebil kan betyde for dig

Efter SKAT har gjort splitleasing af biler fuldt lovligt, er der mange virksomheder der har ændret deres leasingpolitik. Det er en ordning der er kommet for at blive, specielt efter SKAT og Skatterådet har givet bindende svar på området. Et svar der har gjort det muligt at dele bilens udgifter i 2 dele, en erhvervsandel og en privatandel. Dermed er bilen ikke beskatningspligtig.

Det betyder, at virksomheden med en aftale om splitleasing af din næste bil hos Importbilen, samlet set får færre omkostninger, ligesom du som privatperson slipper for beskatning af firmabil.

Stor erfaring med splitleasing af alle bilmærker

Med Importbilen vælger du en professionel samarbejdspartner, der har stor erfaring med delleasing af Audi, BMW, Porsche og Mercedes. Vores kæmpe netværk gør, at vi altid er i stand til at finde den rette bil til dig med de rigtige specifikationer. Når du laver du en aftale om splitleasing af din drømmebil gennem Importbilen får du det som du vil have det.

Store økonomiske fordele

Forhold som virksomhedens og den ansattes økonomiske ønsker og forhold, er naturligvis med til at bestemme hvilken ordning der er den bedste i det enkelte tilfælde. Men helt generelt kan vi sige, at har du et kørselsmønster med flere erhvervsmæssige kilometer end private, så er splitleasing af din næste bil oftest den bedste løsning.

Fordelene bliver naturligvis også større jo større beskatningsgrundlaget på bilen er samt jo flere kilometer du kører til erhvervsmæssige formål. Vi vil gerne hjælpe dig med at stille regnestykket op ud fra din specifikke situation, således du kan tage beslutning om splitleasing af din næste bil på det rigtige grundlag.

Splitleasing via Importbilen

Er du kommet frem til den konklusion, at du gerne vil høre mere om splitleasing af din næste drømmebil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Vi hjælper dig på vejen.

Læs mere om de forskellige leasingtyper hos Importbilen

flexleasing

Flexleasing

Flexleasing er en bilfinansieringsmetode, der primært bruges til biler i mellemklassen, og op til dyre luksusbiler, som har en meget høj registreringsafgift. Med flexleasing har du mulighed for at betale forholdsmæssig afgift – også kendt som periodeafgift. Det betyder, at man i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen, betaler en procentdel af afgiften månedsvis.

erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne forbundet med bilen. Bruger du bilen privat, skal du beskattes af fri bil.

Sæsonleasing

Sæsonleasing

Er du glad for din cabriolet om sommeren, og vil du gerne undgå, at der kommer sne og salt på bilen om vinteren, så er sæsonleasing for dig!

Ved sæsonleasing vælger du nemlig selv hvornår du kunne tænke dig at lease din bil – og hvornår du ikke vil.