Splitleasing

Hjem » Splitleasing

Splitleasing (eller delleasing) betyder, at man deler omkostningerne op i privat- og erhvervsandele.
Man bliver ikke beskattet af fri bil, men det anbefales, at man kører mere end 60% erhvervskørsel før, at det kan betale sig.

Vælger du at split lease din drømmebil, kan Importbilen sikre dig en bil uden store skattemæssige konsekvenser. Hør mere om hvordan du udnytter fordelene ved splitleasing eller delleasing af drømmebilen hos os.

Lad os sammensætte et tilbud på splitleasing af drømmebilen som vi finder frem til. Du kan også selv finde frem til en model der passer dig, så udfærdiger vi et tilbud på splitleasing af Audi’en.

Hvad betyder splitleasing?

Splitleasing-modellen gør det nemmere, billigere og sjovere at køre i firmabil. Splitleasing betyder, at man laver 2 kontrakter, og samtidig deler udgifterne mellem dig som privatperson og virksomheden. Dette betyder samtidig, at arbejdsgiveren, samt arbejdstageren begge vil modtage en månedlig faktura, i forhold til den aktuelle anvendelse af bilen i den forgangne måned. Der bliver lavet to ens leasingkontrakter, henholdsvis en kontrakt arbejdstager samt en kontrakt med arbejdsgiver.

Splitleasing giver dig dermed mulighed for, at man ikke længere skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut. Man kan køre videre i den privat, blot der føres kilometerregnskab, og man bliver ikke beskattet af det. Sådan en aftale indebærer, at arbejdsgiver og medarbejder kan dele leasingen af bilen. Det vil sige, at de splitter leasingen op mellem sig. På denne måde opnås der flere fordele, og resultatet er i sidste ende:

  • Med splitleasing kan man også køre privat i den kommende firmabil. Desuden findes der nogle flere fordele med en eventuel splitleasing-aftale i stedet for almindelig billeasing.
  • Ved splitleasing vil man være i stand til at spare skatten af en ny firmabil.

Samtidig med at samtlige driftsomkostninger vil blive delt imellem arbejdstagers CPR nummer og arbejdsgivers CVR nummer – dermed kan firmaet spare en betydelig del af udgifterne til en firmabil. Dette skyldes imidlertid, at alle udgifterne ved splitleasing såsom førstegangsydelser, leasingydelser, brændstof, forsikringer, grøn ejerafgift m.m. vil blive delt imellem leasingtagerne.

Ved splitleasing er der krav til kørselsregnskab fra SKAT

Mange tror, at køreregnskabet ved splitleasing indebærer, at man skal sidde i garagen en halv time efter for at føre regnskab. Dog ikke. Det fungere således, at man installere en GPS på sin bil, som automatisk tæller de kilometer du kører. Dette er også et krav ved splitleasing. Det er samtidig også et krav, at man gør brug af en elektronisk kørebog, som hjælper med at registrere de kørte kilometer korrekt i sin regnskab.

Alt det ovennævnte sker automatisk, hvilket vil sige, at det ikke er noget du skal bruge din tid på. Vil du gerne læse mere om de forskellige konkrete krav og spørgsmål til splitleasing? Så kan du læse det her.

Fik du ikke dine spørgsmål besvaret?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Hvad splitleasing af din drømmebil kan betyde for dig

Vælger du at splitlease din næste bil, så vil det betyde, at virksomheden du indgår en aftale med om splitleasing af din næste bil hos Importbilen, samlet set får færre omkostninger, ligesom du som privatperson slipper for beskatning af firmabil.

Stor erfaring med splitleasing af alle bilmærker

Med Importbilen vælger du en professionel samarbejdspartner, der har stor erfaring med spltileasing af Audi, BMW, Porsche og Mercedes. Vores kæmpe netværk gør, at vi altid er i stand til at finde den rette bil til dig med de rigtige specifikationer. Når du laver du en aftale om splitleasing af din drømmebil gennem Importbilen får du det som du vil have det.

Store økonomiske fordele

Forhold som virksomhedens og den ansattes økonomiske ønsker og forhold, er naturligvis med til at bestemme hvilken ordning der er den bedste i det enkelte tilfælde. Men helt generelt kan vi sige, at har du et kørselsmønster med flere erhvervsmæssige kilometer end private, så er splitleasing af din næste bil oftest den bedste løsning.

Fordelene bliver naturligvis også større jo større beskatningsgrundlaget på bilen er samt jo flere kilometer du kører til erhvervsmæssige formål. Vi vil gerne hjælpe dig med at stille regnestykket op ud fra din specifikke situation, således du kan tage beslutning om splitleasing af din næste bil på det rigtige grundlag.

Eksempel på en splitleasingaftale

splitleasing

PORSCHE CAYENNE S

REG. 08/2016, 48.000 KM

Tilbuddet er opdelt i privat- og erhvervsandele. I følgende eksempel kører leasingtageren 80% erhvervs- og 20% privatkørsel.

Udstyr: aut.gear, 20” Porsche alufælge, Multimediasystem med navigation, el. panoramasoltag, parkeringssensorer foran og bagved, el. bagklap, bakkamera, sorte lædersæder med ventilation og meget mere.

FØRSTEGANGSYDELSE

Privat (inkl. moms): 19.500,
Erhverv (ex. moms): 69.200,-

MÅNEDLIG YDELSE

Privat (inkl. moms): 1889,-
Erhverv (ex. moms): 5.595,-

Overstående eksempel er baseret på en 12 måneders splitleasingaftale. Restværdien er 164.500 kr. ex moms og dansk afgift. Samlet private leasingomkostninger i perioden: 42.168 inkl. moms.

Splitleasing via Importbilen

Er du kommet frem til den konklusion, at du gerne vil høre mere om splitleasing af din næste drømmebil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Vi hjælper dig på vejen.

Læs mere om de forskellige leasingtyper hos Importbilen

flexleasing

Flexleasing

Flexleasing er en bilfinansieringsmetode, der primært bruges til biler i mellemklassen, og op til dyre luksusbiler, som har en meget høj registreringsafgift. Med flexleasing har du mulighed for at betale forholdsmæssig afgift – også kendt som periodeafgift. Det betyder, at man i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen, betaler en procentdel af afgiften månedsvis.

erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne forbundet med bilen. Bruger du bilen privat, skal du beskattes af fri bil.

Sæsonleasing

Sæsonleasing

Er du glad for din cabriolet om sommeren, og vil du gerne undgå, at der kommer sne og salt på bilen om vinteren, så er sæsonleasing for dig!

Ved sæsonleasing vælger du nemlig selv hvornår du kunne tænke dig at lease din bil – og hvornår du ikke vil.