Hvorfor vælge leasing?

Hjem » Hvorfor vælge leasing?

Leasing af biler i Danmark er blevet et foretrukken valg, når man begiver sig ud for at lede efter en ny bil. Mange vælger i dag leasing af biler fremfor at købe. Importbilen.com er din garanti for en god løsning for dig.

Tendensen med at flere og flere vælger leasing af biler i Danmark har peget i den retning for virksomheder i en årrække, men i de senere år har privat leasing også vundet indpas blandt danskerne.

Leasing af biler giver likviditetsfrihed

Likviditetsmæssigt kan det være store beløb en virksomhed har bundet op i firmabilerne. Leasing af biler er derfor et godt alternativ for dem der eksempelvis gerne vil have en luksusbil, men stadig vil beholde likviditeten i virksomheden.

Der findes grundlæggende 2 modeller til leasing af biler, operationel leasing af biler eller finansiel leasing af biler. Vi anbefaler ikke den ene løsning frem for den anden, det lader vi være helt op til enkelte selv at vælge. Det afhænger lidt af fleksibilitet samt hvor uafhængig den enkelte ønsker at være efter endt leasingperiode.

Importbilen.com er behjælpelige i hele processen, og kommer gerne med gode råd til dig og din virksomhed. Vi har mange års erfaring i leasing af biler, og vi ved hvad det betyder for dig at være godt kørende.

Flere fordele ved leasing af biler for dig som privatperson og som virksomhed

Leasing biler har flere fordele fremfor købsaftaler, blandt andet at du ikke skal bruge kræfter og ressourcer på spørgsmålet om hvor meget bilen falder i værdi. Der skal heller ikke bruges tid på at kommer af med den igen efter endt leasing periode.

Den helt store fordel ved leasing af biler for virksomheder, at der betales for brugen af bilen i rater, månedlige beløb, frem for at betale hele beløbet ved leasingens start. Dermed får din virksomhed fordel af likviditetsbesparelsen, og leasing biler mere attraktive.

Leasing biler betragtes på mange punkter som værende det samme som at leje en bil. På det punkt, at det er et fleksibelt og attraktivt finansieringsalternativ til dig og din virksomheds bilpark, er vi enige.

Læs endnu mere om hvorfor du bør vælge leasing ved at trykke på nedenstående knap:

Start med leasing biler

Du skal først finde ud af hvilken bil du gerne vil køre i, derefter ringer du blot til os hvorefter vi vil gå på jagt efter din ønskebil i Tyskland. Alternativt kan du finde din drømmebil i vores brede bilkatalog.  Jo længere tid du vælger at lave en billeasing aftale på, desto billigere bliver din samlede leasingomkostninger.

Bliv ringet op af en konsulent

Med over 10 års erfaring i leasing, er du sikret kompetent rådgivning


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Læs mere om de forskellige leasingtyper hos Importbilen

flexleasing

Flexleasing

Flexleasing er en bilfinansieringsmetode, der primært bruges til biler i mellemklassen, og op til dyre luksusbiler, som har en meget høj registreringsafgift. Med flexleasing har du mulighed for at betale forholdsmæssig afgift – også kendt som periodeafgift. Det betyder, at man i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen, betaler en procentdel af afgiften månedsvis.

erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne forbundet med bilen. Bruger du bilen privat, skal du beskattes af fri bil.

Sæsonleasing

Sæsonleasing

Er du glad for din cabriolet om sommeren, og vil du gerne undgå, at der kommer sne og salt på bilen om vinteren, så er sæsonleasing for dig!

Ved sæsonleasing vælger du nemlig selv hvornår du kunne tænke dig at lease din bil – og hvornår du ikke vil.

Splitleasing

Ved splitleasing, deles alle udgifter til bilen mellem virksomheden og medarbejderen. Fordelingen på dette sker ud fra, hvor meget af kørslen, der erhvervskørsel og hvor meget der er privat kørsel.