Erhvervsleasing

Erhvervsleasing af firmabiler bliver mere og mere udbredt. Det er ingen hemmelighed, at virksomheder i dag ønsker fleksibilitet i deres erhvervsleasing aftaler.

Erhvervsleasingaftaler er efterhånden mere almindeligt end sjældent, inden for alt lige fra kopimaskiner til biler. Den økonomiske uafhængighed ved erhvervsleasing fremfor at købsaftaler, er meget værd for virksomheder i dag. De store midler skal ikke op af lommen, og medarbejderne kan hurtigt blive fornuftigt kørende for meget små penge.

Erhvervsleasing hos Importbilen.com

Erhvervsleasing foregår typisk ved, at kunden finder den bil han/hun gerne vil køre i. Herefter sætter vi jagten ind for at finde den helt rigtige bil. Vi bruger vores store netværk i Tyskland, her er bilerne i tip top stand, med masser af udstyr.

Når du har din leasing af firmabil gennem Importbilen.com får du oplevelsen af service når det er bedst. Vi sørger for at alle vores biler leveres med fuld servicebog, så du kan være helt sikker fra det øjeblik du beslutter dig for at vælge en erhvervsleasing på din nye bil.

En alternativ finansieringsform

Erhvervsleasing minder på mange måder om at leje. Det er en kontrakt, hvormed du får brugsretten til en vare, eksempelvis en bil, til en aftalt pris, til en aftalt periode med faste brugsvilkår. Kontrakten kaldes en leasingaftale og er udstedt af leasingselskabet.

Erhvervsleasing contra køb

Når du indgår en aftale om erhvervsleasing, er det på en fast kontrakt for en nærmere fastsat periode. Leasingaftalen på en firmabil løber normalt fra 12 – 48 måneder, hvilket afspejler sig i det månedlige beløb til leasingselskabet.

Der findes to forskellige former for erhvervsleasing – det er enten finansiel erhvervsleasing eller operationel erhvervsleasing. Vi arbejder mest med operationel leasing, det betyder, at du som leasingtager selv skal stå for restværdien af bilen når leasingperioden er udløbet.

Det er vigtigt at du sætter dig godt ind i dine behov når du skal lease en bil med erhvervsleasing.
Hvor mange kilometer kører du om året, hvor meget vil du beskattes af din nye firmabil, hvor lang tid vil du køre i bilen, skal du selv sørge for at få solgt bilen efter endt leasingperiode, eller skal leasingselskabet tage sig af det hele.

Der er mange muligheder når du vil lave en erhvervsleasing, men hos Importbilen sidder vi klar til at hjælpe dig igennem de mange forskellige tilbud.