Om os

Importbilen har eksisteret i 9 år. Siden vores start i 2010 har vi bestræbt os på at levere kvalitetsbiler og serviceydelser inden for leasingområdet. Vi har typisk ikke så mange biler på lager, da vi giver individuel service til alle vores kunder, og hellere vil finde præcis den bil som vores kunder ønsker, frem for netop den bil som vi har holdende. Vi har kontor i Vedbæk, hvor kunder og andre interesserede altid er velkomne til at besøge os, for en snak om deres ønsker til deres næste bil.

Importbilen er din leasing partner, og vi tilbyder alle former for leasing, så om du har brug for privatleasing og erhvervsleasing, splitleasing eller sæsonleasing så er du kommet til det rette sted. Har du din egen bil så kan vi også hjælpe med en ”Sale and lease back” aftale. Om du er privatkunde eller erhvervskunde, så yder vi præcis samme personlige service, og skræddersyr din bil så den netop opfylder dine drømme.

Hos Importbilen er den mest brugte leasingform en finansiel leasingaftale, som fungerer efter flexleasing-princippet. Flexleasing betyder blot at kunden, betaler registreringsafgiften for en givet periode – og derfor ikke hele afgiften på én gang.

Der er mange fordele ved at lease din bil frem for at købe den med fuldafgift. Du har en langt mindre kapitalbinding end du har når du køber. Udvalget af biler i hele Europa er langt større, hvilket ligeledes betyder at når bilen skal afhændes er den afgiftsfri, og kan handles på lige fod med andre EU biler. Har du først betalt 150 % i afgift, er der en større risiko på gensalgs-værdien. Fordi den værdi, man afskriver på når der er betalt fuld afgift, er tre gange højere end ved leasing.

Importbilen har et fast samarbejde med mange nøje udvalgte forhandlere og selskaber i hele Europa, som hjælper os med at finde de mange speciale biler som vi hvert år henter hjem til vores kunder. Dette sikrer, at vi altid kan levere biler, hvor kvaliteten er i top. Importbilen forsøger at bringe det Europæiske bilmarked tæt på dig, så vores kunder får et langt større udbud af speciale biler.

Kvaliteten af en bil er afgørende for et tilfredsstillende forløb – især når der er tale om brugte biler. Ofte er prisforskellen mellem den gode vare og den mindre gode vare ikke stor, men ærgrelsen kan blive anselig, hvis alle detaljer ikke er gennemgået. Vi lægger derfor vægt på ordentlige varer fra ordentlige leverandører.

Begrebet flexleasing anvendes fortsat i vidt omfang, men ud fra den gældende lovgivning er der ikke forskel på almindelig leasing og flexleasing. Det er fortsat relevant at tale om ”fleksibilitet” i forbindelse med sæsonleasing og korte leasingforløb. Ligeledes kan du stadig sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende leasing, så fleksibiliteten er i god behold.

Kontakt os og få en snak om din næste drømmebil.

Importbilen Din Flex-Leasing Partner  – Privat/Erhvervsleasing – Splitleasing – Sæsonleasing – Sale and lease back