Om os

Importbilen har eksisteret i 9 år. Siden vores start i 2010 har vi bestræbt os på at levere kvalitetsbiler og serviceydelser inden for leasingområdet. Vi har typisk ikke så mange biler på lager, da vi giver individuel service til alle vores kunder, og hellere vil finde præcis den bil som vores kunder ønsker, frem for netop den bil som vi har holdende. Vi har kontor i Vedbæk, hvor kunder og andre interesserede altid er velkomne til at besøge os, for en snak om deres ønsker til deres næste bil.

Importbilen er din leasing partner, og vi tilbyder alle former for leasing, så ligegyldig om du har brug for privatleasing og erhvervsleasing, splitleasing eller sæsonleasing så er du kommet til det rette sted. Har du din egen bil så kan vi også hjælpe med en ”Sale and lease back” aftale. Om du er privatkunde eller erhvervskunde, så yder vi præcis samme personlige service, og skræddersyr din bil så den netop opfylder dine drømme.

Hos Importbilen er den mest brugte leasingform en finansiel leasingaftale, som fungerer efter flexleasing-princippet.

Importbilen har et fast samarbejde med mange nøje udvalgte forhandlere og selskaber i hele Europa samt uden for Europa, som hjælper os med at finde de mange specielbiler som vi hvert år henter hjem til vores kunder. Dette sikrer, at vi altid kan levere biler, hvor kvaliteten er i top. Importbilen forsøger at bringe det Europæiske bilmarked tæt på dig, så vores kunder får et langt større udbud af specielbiler.

Kvaliteten af en bil er afgørende for et tilfredsstillende forløb – især når der er tale om brugte biler. Ofte er prisforskellen mellem den gode vare og den mindre gode vare ikke stor, men ærgrelsen kan blive anselig, hvis alle detaljer ikke er gennemgået. Vi lægger derfor vægt på ordentlige varer fra ordentlige leverandører.

Begrebet flexleasing anvendes fortsat i vidt omfang, men ud fra den gældende lovgivning er der ikke forskel på almindelig leasing og flexleasing. Det er fortsat relevant at tale om ”fleksibilitet” i forbindelse med sæsonleasing og korte leasingforløb. Ligeledes kan du stadig sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende leasing, så fleksibiliteten er i god behold.

Kontakt os og få en snak om din næste drømmebil:

Christoffer Hald-Christensen

Telefon: +45 29 92 08 11

Mail: info@importbilen.com

Adresse: Olgasvej 5, 2950 Vedbæk