Tid til en kør-selv ferie? 7 gode råd som hjælper dig godt på vej

Hjem » Tid til en kør-selv ferie? 7 gode råd som hjælper dig godt på vej

Vi starter 2020 med et brag

Har du trykket på start knappen til 2020? Det har vi og har derfor samlet 4 skarpe tilbud på SUV’er, som du kan se her – evt. til at tage på skiferie med. Vælger du en leasingbil fra Importbilen inden uge 7 så sørger vi for en tagboks til din skiferie.  

7 gode råd til dig der skal på kør-selv ferie

Vi har samlet 7 gode råd til dig der skal på kør-selv ferie, som du kan læse herunder. De giver dig et indblik i hvad der er vigtigt at have med på turen og et overblik over hvad du skal medregne af omkostninger ved kørsel i forskellige lande.

1. Find ud af hvilke vejafgifter du skal betale – her kan du se vejafgifterne på de mest populære rejsedestinationer.

2. Have kendskab til miljøzonerne i byerne – du kan blive klogere om miljøzonerne på dette link.

3. Tjek regler for bøder. Det er dit eget ansvar at tjekke lovkravene i de lande, du skal besøge. Hvis du er i tvivl, så er FDM et godt sted at finde svar.

4. Husk at medbringe sikkerhedsudstyr – her kan du finde ud af hvilke slags sikkerudstyr du skal medbringe samt se kravene for hvert enkelt land.

5. Husk at tjekke krav til bilens vinterudstyr – denne rapport fortæller om hvilke specifikke krav der er til vinterudstyr i hvilke lande. 

6. Husk registreringsattesten, så du kan bevise, at du er ejer af bilen.

7. Grøn forsikringsbevis, hvis din destination er uden for EU og EØS. Derudover er det vigtigt at huske det røde forsikringsbevis, hvis bil er kaskoforsikret.

Kategori:

Skrevet af Importbilen