Operationel leasing – Billeasing alt inklusiv

Går du med overvejelserne om at lease din næste bil? Så er det nok vigtigt, at du som det første beslutter dig om det skal være finansiel eller operationel leasing. Hos Importbilen har vi mange års erfaring med begge former for leasingaftaler, og i langt de fleste tilfælde, så er aftalen skræddersyet dine behov og ønsker. Vi vil nemlig ikke stå indenfor at levere en bil til dig, du ikke kommer til at være tilfreds med. Vores priser er nogle af de mest konkurrencedygtige på markedet. Du kan derfor forvente at få gjort en god handel på enten en finansiel eller operationel leasingaftale.

På denne side kan du se frem til at blive klogere på operationel leasing – vi har nemlig samlet alle de spørgsmål vi ofte bliver spurgt og inddrager samtidig alle vigtige detaljer.

Hvad er operationel leasing?

Med operationel leasing aftale hos Importbilen drejer det sig typisk om en 12-36 måneders leasing. Her betaler du et fast månedligt beløb, som er beregnet ud fra brugsværdien og omfatter alle omkostningerne for bilen. Det gør overblikket over din økonomi langt bedre. Du ved nemlig hvor meget du kommer til at bruge på din bil i den aftalte periode – ingen uforudsete udgifter, ingen overraskelser.

Hvad indebærer leasingaftalen?

Service og vedligeholdelsesaftale

Som leasingtager ved en operationel leasingaftale slipper du for regningen, når din bil har været på værksted. Alle reparationer er nemlig inkluderet i din leasing aftale. Det er nemlig essensen af en operationel leasing aftale, hvor både service og reparationsaftale er inkluderet i prisen.

Førstegangsydelse

Ved indgåelse af en ny aftale, betales der en førstegangsydelse. Denne kan betragtes som en udbetaling, der skal dække etableringsomkostningerne, samt den afskrivning som der er på bilen. Husk nu, at du ikke har nogen restværdi. Du aflevere blot bilen retur efter leasingperioden, så du har absolut ingen bekymringer i hele kontraktperioden.

Månedlig ydelse

En aftales varighed kan løbe over 12, 24 eller 36 måneder. I løbet af aftalens varighed betaler du en fast månedlig ydelse. Denne ydelse indeholder bl.a. bilens forholdsmæssige registreringsafgift, i den periode som du har bilen.

Restværdi & Beskatning

Efter aftalens udløb kan du vælge at gentegne aftalen, hvis du måtte ønske at beholde bilen i en yderligere leasingperiode.

Skulle du vælge bilen som erhvervsleasing vil dit beskatningsgrundlag blive afgjort af bilens alder, og her vil det være mest fordelagtigt for dig, at vi finder en bil som er 36 mdr., da bilen så har den laveste beskatning samtidig med, at man opnår den laveste forholdsmæssige registreringsafgift. Dog, vil det være muligt at sørge for en lavere beskatning såfremt, at man vælger en aftaler over 12 måneder.

Hvorfor skal du vælge operationel leasing?

Operationel leasing er til dig, som ønsker at erhverve dig en bil uden at have de økonomiske bekymringer, der kan være forbundet med at eje en bil:

  • Denne leasingtype er helt sikkert noget for dig, der ønsker overblik og tryghed i økonomien. Det bliver nemlig langt nemmere at fastligge budgetter for din biløkonomi, men samtidig også resten af din private økonomi.
  • Med operationel leasing slår du en stor bue uden om uforudsete regninger og store omkostninger i forbindelse med service og reparationer på din bil.
  • Ønsker du at udskifte din bil ofte eller gerne vil prøve at køre i de nyeste modeller, kan operationel leasing også være særligt fordelagtigt.
  • Ved denne leasingtype binder du dig typisk kun i en kortere periode – sammenlignet med køb af bil –  og du kan dermed let udskifte bilen efter endt leasingperiode uden at skulle spekulere på at videresælge bilen.

Vi står klar til at rådgive dig om operationel leasing

Har vi ikke fået afdækket dine spørgsmål vedrørende operationel leasing? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 29 92 08 11 eller ved at sende os en e-mail på info@importbilen.com. Vi ønsker nemlig altid at give dig den bedste oplevelse, da vi ved at gode oplevelser er dem vi deler med andre.

Kategori:

Skrevet af Importbilen