Splitleasing Porsche

Hjem » Splitleasing Porsche

Hvis du gerne vil være bedre kørende, kan du eventuelt vælge splitleasing på Porschen gennem Importbilen. Hvis du vælger splitleasing af Porsche biler, kan du opnå en beskatningsfri firmabil.

Splitleasing af Porsche biler gennem Importbilen, gør det umulige muligt – kør privat i firmabilen, uden at betale skat af det. Splitleasing af Porschen ”splitter” alle udgifter til bilen i en privat og en erhvervsandel.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”BMW” limit=”15″ columns=”3″]


Splitleasing af Porsche gør en fræk bil til en nem bil

Efter SKAT valgte at gøre splitleasing af Porsche og andre biler fuldt lovligt i Danmark, har der åbnet sig nye muligheder for fornuftige billøsninger i danske virksomheder. SKAT og Skatterådet har for længst givet bindende svar på området, så det er bare om at gribe muligheden. Svaret fra SKAT har gjort det muligt at dele bilens udgifter i 2 dele, en erhvervsandel og en privatandel. Denne skarpe opdeling gør at bilen ikke er beskatningspligtig.

Det betyder samtidigt, at din virksomhed med en aftale om splitleasing af Porsche biler hos Importbilen, samlet set har færre bilomkostninger. Samtidigt slipper du som privatperson for en dyr beskatning af firmabilen.

Splitleasing med korrekt bogføring                  

Vi er alle vant til at alle relevante udgifter til bilen afholdes af virksomheden i forbindelse med de mere traditionelle firma-bilordninger. Når du vælger en splitleasing af Porsches skønne biler eller andre interessante biler, kræves der en anden type bogføring og datadisciplin. Din stærke samarbejdspartner Importbilen, sørger for at detaljerne er i orden.

Samtlige udgifter til bilen, det være sig brændstof, forbedringer, reparationer, service, vedligeholdelse mv., skal fordeles procentvis efter samme nøgle som fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel faktuelt fordeles.

Dette stiller krav til rapporteringsformen, og det skal derfor håndteres af en professionel samarbejdspartner som Importbilen. Med et monteret tracking device, føres kilometerregnskabet nemt og hurtigt. Hver måned oplyser din virksomhed blot fordelingen af kilometerforbruget mellem henholdsvis privat og erhverv. Derefter får din virksomhed og du, en faktura på hver jeres andel af de samlede udgifter. Med disse få midler, er splitleasing af Porsche bilen lovlig.

Splitleasing af biler gennem Importbilen

Når du har brug for yderligere materiale eller information omkring splitleasing af Porsche biler, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Vi er parate til at hjælpe dig på vejen.

Vi tilbyder også splitleasing af BMW, splitleasing af Audi og splitleasing af Mercedes.

Fik du ikke dine spørgsmål besvaret?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk