Splitleasing Mercedes

Hjem » Splitleasing Mercedes

Bliv bedre kørende, vælg splitleasing på Mercedes og andre eksklusive bilmærker. Når du vælger splitleasing af Mercedes biler gennem Importbilen, opnår du en beskatningsfri firmabil.

Splitleasing af Mercedes biler hos Importbilen, giver dig mulighed for at køre privat i firmabilen, uden at betale skat af det. Med splitleasing af Mercedes’en ”splittes” alle udgifter til bilen i en privat og en erhvervsandel.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”Mercedes” limit=”15″ columns=”3″]

Splitleasing har betydning for dine muligheder

Efter SKAT har gjort splitleasing af Mercedes biler og andre biler fuldt lovligt i Danmark, er der åbnet nye muligheder for fornuftige billøsninger i virksomhederne. SKAT og Skatterådet har givet bindende svar på området. Et svar der har gjort det muligt at dele bilens udgifter i 2 dele, en erhvervsandel og en privatandel. Dermed er bilen ikke beskatningspligtig.

Det betyder samtidigt, at virksomheden med en aftale om splitleasing af Mercedes biler hos Importbilen, samlet set får færre omkostninger, ligesom du som privatperson slipper for en dyr beskatning af firmabilen.

Nem og overskuelig bogføring ved splitleasing

I forbindelse med de mere traditionelle firma-bilordninger, kan alle relevante udgifter til bilen afholdes af virksomheden. Når du vælger en splitleasing af Mercedes biler eller andre interessante biler, kræves der en anden type bogføring og datadisciplin. Her er Importbilen også en stærk samarbejdspartner.

Alle udgifter til bilen; brændstof, forbedringer, reparationer, service, vedligeholdelse mv., skal fordeles procentvis efter samme nøgle som fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel faktuelt fordeles.

Dette stiller krav til rapporteringsformen, og skal derfor håndteres af en professionel samarbejdspartner som Importbilen. Med en monteret tracking, føres kilometerregnskabet nemt og hurtigt. Hver måned oplyser din virksomhed blot fordelingen af kilometerforbruget mellem henholdsvis privat og erhverv. Derefter får din virksomhed og du, en faktura på hver jeres andel af de samlede udgifter. Dermed er splitleasing af Mercedes bilen lovlig.

Hør mere om splitleasing af Mercedes gennem Importbilen

Såfremt du har brug for yderligere information omkring splitleasing af Mercedes biler, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Vi er parate til at hjælpe dig på vejen.

Vi tilbyder også: splitleasing af BMW, splitleasing af Audi og splitleasing af Porsche.

Læs mere om andre leasingtyper af Mercedes

Flexleasing Mercedes

Når du flex leaser en Mercedes hos os, giver dig mulighed for at betale den store afgift på bilen i små rater – og det er der mange fordele ved at gøre.

Erhvervsleasing Mercedes

Erhvervsleasing af Mercedes biler gennem Importbilen.com, opleves altid med en fantastisk service og en befriende enkelthed i hele kommunikationen.

Sæsonleasing Mercedes

Sæsonleasing af Mercedes tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov. 

Fik du ikke dine spørgsmål besvaret?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk