Splitleasing Land Rover

Hjem » Splitleasing Land Rover

Splitleasing af Land Rover hos Importbilen sikrer dig en bil uden store skattemæssige konsekvenser. Læs mere om hvordan du kan spare penge ved en splitleasing nedenunder.

På vores hjemmeside kan du selv finde frem til de modeller, vi har på lager ellers, så skal du være velkommen til at sende os en gratis forespørgsel på splitleasing af en Land Rover.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”Land Rover” limit=”15″ columns=”3″]

Hvad splitleasing af Land Rover kan betyde for dig

Efter SKAT har gjort splitleasing af biler fuldt lovligt, er der mange virksomheder der har ændret deres leasingpolitik. Det er en ordning der er kommet for at blive – særligt efter, at SKAT og Skatterådet har givet bindende svar på området. Et svar der har gjort det muligt at dele bilens udgifter i 2 dele, en erhvervsandel og en privatandel. Dermed er bilen ikke beskatningspligtig. Læs mere omkring splitleasing generelt her.

Det betyder at virksomheden med en aftale om splitleasing af en Land Rover hos Importbilen, samlet set får færre omkostninger, ligesom du som privatperson slipper for beskatning af firmabil.

Store økonomiske fordele

Forhold som virksomhedens og den ansattes økonomiske ønsker, er naturligvis med til at bestemme hvilken ordning der er den bedste i det enkelte tilfælde. Men helt generelt kan vi sige, at har du et kørselsmønster med flere erhvervsmæssige kilometer end private, så er splitleasing af din næste bil oftest den bedste løsning.

10 års erfaring med leasing af Land Rover

Med Importbilen vælger du en professionel samarbejdspartner, der har stor erfaring med splitleasing af Land Rover. Vores kæmpe netværk i indland og udland gør, at vi altid er i stand til at finde den rette bil til dig med de rigtige specifikationer. Når du laver du en aftale om splitleasing af din drømmebil igennem Importbilen, får du det som du vil have det.

Er du kommet frem til den konklusion, at du gerne vil høre mere om splitleasing af din næste drømmebil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com.

Læs mere om andre leasingtyper af Land Rover

Flexleasing Land Rover

Flexleasing af Land Rover er attraktivt blandt mange leasingtagere af rigtig gode grunde. Komforten og sans for detaljen som man kan finde i en Land Rover er usammenligneligt blandt mange SUV’er. 

Land Rover erhvervsleasing

Med vores Land Rover erhvervsleasing behøver du eller dine medarbejdere ikke gå på kompromis med model og årgang. For eksempel, så levere vi Range Rover Sport, Autobiography eller Discovery og mange flere.

Land Rover sæsonleasing

Sæsonleasing af Land Rover er et attraktivt alternativ, da du i det fleste tilfælde betaler en del mindre i forhold til de renteudgifter til finansering af en bil med fuld afgift.

Fik du ikke dine spørgsmål besvaret?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk