Sæsonleasing Land Rover

Hjem » Sæsonleasing Land Rover

Hos Importbilen har vi kapaciteten til at tilbyde alle Land Rover modeller på sæsonleasing. Så er du blevet lun på en Land Rover Range Rover, Discovery eller noget helt andet, så er Importbilen det rette sted for dig. Sæsonleasing af Land Rover er enkelt. Ved sæsonleasing er bilen kun indregistreret i udvalgte måneder – efter eget valg. Typisk vil det være 6 måneder om året, og du vil derfor kun afregne for de måneder køretøjet benyttes samt et mindre beløb for opbevaring samt forsikring af bilen mens den holder stille. Sæsonleasing af Land Rover er et attraktivt alternativ, da du i det fleste tilfælde betaler en del mindre i forhold til de renteudgifter til finansering af en bil med fuld afgift.

Andre har også kigget på disse biler

[products limit=”3″ columns=”3″ category=”Land Rover”]

Frihed til at vælge – alt efter dine behov og ønsker

Sæsonleasing af Land Rover tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov. Det kan for eksempel både være en Land Rover som Importbilen overtager efter endt leasingperiode eller en Land Rover som du selv finder en køber til eller ønsker at beholde. Sæsonleasing af Land Rover SUV eller familievogn, som du kun ønsker at gøre brug af en del af året, er et fantastisk alternativ til at have store aktiver holdende i din indkørsel. Der er derfor mange der vælger at køre firehjulstrækker om vinteren og sportsvogn eller motorcykel om sommeren.

Overvejer du sæsonleasing af Land Rover?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Læs mere om andre leasingtyper af Land Rover

Flexleasing Land Rover

Flexleasing af Land Rover er attraktivt blandt mange leasingtagere af rigtig gode grunde. Komforten og sans for detaljen som man kan finde i en Land Rover er usammenligneligt blandt mange SUV’er. 

Land Rover erhvervsleasing

Med vores Land Rover erhvervsleasing behøver du eller dine medarbejdere ikke gå på kompromis med model og årgang. For eksempel, så levere vi Range Rover Sport, Autobiography eller Discovery og mange flere.

Land Rover splitleasing

Splitleasing af Land Rover hos Importbilen sikrer dig en bil uden store skattemæssige konsekvenser. Læs mere om hvordan du kan spare penge ved en splitleasing nedenunder.