Sæsonleasing af Mercedes

Hjem » Sæsonleasing af Mercedes

Sæsonleasing af alle Mercedes modeller

Hos Importbilen har vi kapaciteten til at tilbyde alle Mercedes modeller på sæsonleasing. Så er du blevet lun på en Mercedes C220, E220, S350 eller måske en AMG, er Importbilen det rette sted for dig. Sæsonleasing af Mercedes er enkelt. Ved sæsonleasing er bilen kun indregistreret i udvalgte måneder – efter eget valg. Typisk vil det være 6 måneder om året, og du vil derfor kun afregne for de måneder køretøjet benyttes samt et mindre beløb for opbevaring samt forsikring af bilen mens den holder stille. Sæsonleasing af Mercedes er et attraktivt alternativ, da du i det fleste tilfælde betaler en del mindre i forhold til de renteudgifter til finansering af en bil med fuld afgift.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”Mercedes” limit=”15″ columns=”3″]

Frihed til at vælge – alt efter dine behov og ønsker

Sæsonleasing af Mercedes tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov. Det kan for eksempel både være en Mercedes som Importbilen overtager efter endt leasingperiode eller en Mercedes som du selv finder en køber til eller ønsker at beholde. Sæsonleasing af Mercedes SUV, sportsbil, eller familievogn, som du kun ønsker at gøre brug af en del af året, er et fantastisk alternativ til at have store aktiver holdende i din indkørsel. Der er derfor mange der vælger at køre firehjulstrækker om vinteren og sportsvogn eller motorcykel om sommeren.

Fik du ikke dine spørgsmål besvaret?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Læs mere om andre leasingtyper af Mercedes

Flexleasing Mercedes

Når du flex leaser en Mercedes hos os, giver dig mulighed for at betale den store afgift på bilen i små rater – og det er der mange fordele ved at gøre.

Erhvervsleasing Mercedes

Erhvervsleasing af Mercedes biler gennem Importbilen.com, opleves altid med en fantastisk service og en befriende enkelthed i hele kommunikationen.

Splitleasing Mercedes

Splitleasing af Mercedes biler hos Importbilen, giver dig mulighed for at køre privat i firmabilen, uden at betale skat af det. Med splitleasing af Mercedes’en ”splittes” alle udgifter til bilen i en privat og en erhvervsandel.