Priser på import

Hjem » Priser på import

Er du interesseret i import og vil du høre mere om priser på import? Så læs med her. Den sikreste vej til din næste specialbil, i en helt bestemt farve, eller med alt det rigtige udstyr – Lad os gøre det til en god oplevelse.

1) Vi leverer din bil til fastpris med garanti: Nemt og sikkert, når vi leverer en bil til fastpris, du kender altid dine udgifter, og ved hvad du skal budgettere med. Vi hæfter for registreringsafgiften, og du får garanti på bilen, garanti mod skader, fuld servicebog, KM garanti samt mulighed for uvildig ekspertgennemgang af bilen inkl. rapport. Ikke alle biler kan tages hjem på denne måde.

2) Kr. 25.000,- DK eks. moms. Bil leveret uden fastpris med garanti. Grundig udvælgelse, bil og afgift afregnes til kostpris. Garanti i henhold til dansk købelov, afgiftsberegning, udvælgelse af biler, hjemtransport til Danmark, professionel klargøring, syns- og nummerpladegebyrer, garanti mod skader, fuld servicebog, KM garanti, mulighed for uvildig gennemgang af bilen inkl. rapport, toldsyn- og nummerpladegebyrer inkl. Ikke alle biler kan tages hjem på denne måde.

3) Pris kr. 18.750,- DK eks. moms. Bil leveret uden fastpris og uden garanti. Bil tages hjem i kundens navn. Grundig udvælgelse, bil og afgift afregnes til kostpris, og du har ingen garanti. Afgiftsberegning, udvælgelse af biler, hjemtransport til Danmark, professionel klargøring, mulighed for uvildig gennemgang af bilen inkl. rapport samt toldsyn- og nummerpladegebyrer afregnes særskilt.

Udlæg for bilkøb: Forud for købet skal vi have bankgaranti på den aftalte pris. Vil du spare beløbet til bankgaranti, kan der indbetales et depositum på 20% af købssummen.

Vil du høre mere om priserne på import?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Importbilen sikrer altid følgende:

1. KM garanti

2. Kun biler med fuld service bog, med mindre andet er oplyst.

3. Garanti mod at bilen har været skadet

4. Mulighed for gennemgang af uvildig ekspert hvor rapport medfølger.

5. Mulighed for garanti i henhold til dansk købelov

[recent_products limit=”3″ columns=”3″]

Vi er specialister i at finde eksklusive biler, med det rigtige udstyr i hele Europa. Du udfylder blot vores forespørgsel med dine ønsker – så klarer vi resten. Du godkender naturligvis den fundne bil – vi toldsyner/indregistrerer, klargør og leverer bilen i Danmark – det kan ikke være lettere!
Startgebyr udgør kr. 250,-, som betales når vi starter vores søgning efter den rigtige bil til dig, gebyret modregnes naturligvis, når bilen er hjemtaget. Dette er blot en foranstaltning for ikke at bruge tid på kunder, som ikke er seriøse med deres projekt.

Importbilen Din Flex-leasing partner – Privat/Erhvervsleasing – Splitleasing – Sæsonleasing – Sale and lease back