Kundeudtalelser

Læs hvad vores kunder siger om os

“Jeg har indtil videre handlet to biler igennem importbilen. Og må sige at det bare har spillet 100% fra bilen blev fundet på nettet,til den stod i min indkørsel med plader på. Så kan kun anbefale dem. Er rimelig sikker på at der bliver handlet bil igennem jer igen i fremtiden”
Anders Cordes
“Meget reel firma og merget fin service og hvor en aftale er aftale”
Kirsten Jørgensen
“Efter en tur i autoværnet med min bil, som desværre blev totalskadet, fik jeg i løbet af 3 dage en ny bil leveret og underskrevet ny aftale med importbilen.com 1000 tak for fantastisk service. Jeg kan på det varmeste anbefale importbilen.com”
Christoffer Bernth
“Importbilen har været særdeles professionelle og sørget for at finde lige nøjagtig den bil jeg kunne tænke mig. De har stået for ALT det administrative, og jeg har blot skulle forholde mig til hvornår jeg kunne tænke mig at få bilen Selv underhjemtagning var de ekstrem professionelle, da det viste sig at der ingen kapacitet var på det næste vogntog…så tog de selv ned og hentet bilen i München og kørte den hjem så jeg kunne få den på det aftalte tidspunkt! Welt klasse!”
Daniel Tholander
“Har leaset for anden gang hos Importbilen, og har igen fået en god og hurtig service. Kun stærke anbefalinger herfra.”
Anders Wøldike
“Jeg kan ikke anbefale Importbilen nok! I gennem hele processen har de ikke været andet end hjælpsomme og løsningsorienterede - på trods af, at jeg næsten hver dag har sendt beskeder med spørgsmål til hjemhentning. Jeg ville til hver en tid anbefale dem til hjemtagning af biler!”
Birk Kromann

Læs flere udtalelser på: