Importbil fra Tyskland – direkte hjem i din garage

Hjem » Importbil fra Tyskland – direkte hjem i din garage

Er du på udkig efter en ny importbil fra Tyskland? Så læs med her hvor du kan blive klogere på processen for import samt hvad der er inkluderet, når man vælger at importere igennem Importbilen.

Hvordan fungere import af bil fra Tyskland?

Importbilen har en meget typisk tilgang til den måde vi importere biler fra Tyskland. Heldigvis, så har Importbilen kontra andre leasingselskaber vores egen indkøbsansvarlig placeret i Tyskland. Det betyder, at vi både kan gøre brug af vores indkøbsansvarlige til afhentning og tjek af specialbiler, men samtidig også gøre brug af samarbejdspartnere. Dette er særligt fordelagtigt for dig der leder efter en importbil fra Tyskland.

Mange af de biler vi får importeret fra Tyskland er typisk på bestilling. Det vil sige, at vores kunder sender en forespørgsel hvorefter, at vi bestiller ønskebilen til kunden. Dette tager typisk 1-2 uger. Herefter er bilen køreklar med toldsyn, danske nummerplader samt tilkoblet en forsikring.

Vil du selv lede efter en importbil i Tyskland?

Typisk, så vælger vi hos Importbilen at gøre hele arbejdet for kunden i hht. import af bil fra Tyskland. Men nogle gange, så har vi også nogle kunder som har nogle specifikke behov og ønsker i forhold til den bil de leder efter. Her henviser vi typisk til verdens største platforme for bilsalg. De hedder: https://www.mobile.de/ og https://www.autoscout24.de/. Hop ind og se om du ikke kan finde din næste importbil fra Tyskland.

Kom et skridt tættere på drømmebilen

Bliv kontaktet inden for 24 timer med et uforpligtende tilbudKontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Kundeudtalelser

Morten

Super hurtig levering og sublim service. En klar anbefaling og vil selv vende tilbage.

Lasse Laursen

Helt igennem god oplevelse at handle med Importbilen. God sparring omkring den ønskede bil og kom med alternative muligheder, der var nogle småting, som blev klaret med servicen i top.

Bjarke Børsting

God rådgivning v. købet, god opfølgning på mindre småting efter handlen, bilen overgik mine forventninger mht. stand og feeling. all in all en rigtig god kundeoplevelse

Hvad er inklusiv i import af bil?

 1. Vi laver en testberegning, for at sikre at vi holder os indenfor budgettet
 2. Der udvælges en lille håndfuld biler der passer på beskrivelsen
 3. Den bil der passer bedst, arbejdes der videre med, og der hentes detailbilleder, og en nøjagtig beskrivelse af bilen
 4. Beregning af afgiften
 5. Personlig besigtigelse af bilen, og sammen gennemgår vi bilen over telefonen. Bilen gennemgås fra A-Z, teknik, lak, interiør samt historik.
 6. Bilen bliver altid kørt hjem af os selv
 7. Når bilen er hentet hjem, køres den til toldsyn
 8. Der forhandles med skat om indregistreringsafgiften
 9. Importbilen fra Tyskland indregistreres og der kommer plader på
 10. Vi gennemgår igen bilen, fra A-Z og sikrer at alt er i orden, og laver en professionel klargøring af lak og kabine, sådan at du altid modtager en bil der er så tæt på ny som mulig.
 11. Levering af bilen lige til din hoveddør. Alle landfaste øer.

Ring til os på +45 29 92 08 11 og hør om dine muligheder.