Splitleasing af BMW

Hjem » Splitleasing af BMW

Med splitleasing eller delleasing af BMW biler, kan Importbilen sikre dig drømmebilen uden store skattemæssige konsekvenser. Udnyt fordelene ved splitleasing af BMW biler hos os.

Vi sammensætter gerne et tilbud på splitleasing af BMW biler som vi finder frem til. Du kan også selv finde frem til en model der passer dig 100 %, så udfærdiger vi et tilbud på splitleasing af BMW’en.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”BMW” limit=”15″ columns=”3″]

Stor erfaring med splitleasing af BMW

Importbilen har stor erfaring med splitleasing af BMW, Audi, Mercedes m.fl. og vores netværk gør, at vi altid er i stand til at finde den rette bil til dig ud fra specifikke præferencer. Laver du en aftale om splitleasing af BMW gennem Importbilen får du det som du vil have det. Vi ved præcis hvor og hvordan vi får fat i de biler der er attraktive for dig og det danske marked.

Hvornår er splitleasing en god idé?

Det store spørgsmål når der skal vælges leasingtype, læner sig naturligvis op af virksomhedens og den ansattes økonomiske forhold. Men helt generelt kan vi sige, at har du et kørselsmønster med flere erhvervsmæssige kilometer end private, så er splitleasing af BMW oftest den bedste løsning.

Større økonomiske fordele ved splitleasing

Fordelene bliver naturligvis også større jo større beskatningsgrundlaget på bilen er samt jo flere kilometer du kører til erhvervsmæssige formål. Vi vil gerne hjælpe dig med at stille regnestykket op ud fra din specifikke situation, således du kan tage beslutning om splitleasing af BMW’en på det rigtige grundlag.

Ved splitleasing af BMW og andre biler, skal alle udgifter til bilen; brændstof, forbedringer, reparationer, service, vedligeholdelse mv., fordeles procentvis efter samme nøgle som fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel faktuelt fordeles.

Dette stiller lidt krav til rapporteringsformen, og skal derfor håndteres af en professionel samarbejdspartner som Importbilen. Med en automatisk tracking, føres kilometerregnskabet nemt og hurtigt. Hver måned oplyser din virksomhed blot fordelingen af kilometerforbruget mellem henholdsvis privat og erhverv.

Aftalen om splitleasing af BMW’en

Splitleasing af BMW giver dig mulighed for at kunne køre privat i din firmabil uden at blive beskattet. Arbejdsgiveren/virksomheden og den ansatte deler alle omkostninger til leasing og drift af bilen. Fordelingsnøglen fastlægges efter den faktiske fordeling. Virksomhedens andel fastsættes ud fra de erhvervsmæssigt kørte kilometer, og den ansattes andel ud fra de privat kørte kilometer. Principielt er der tale om to selvstændige leasingaftaler, der blot styres af en elektronisk kørebog og derefter afregnes månedligt af de to leasingtagere.

Splitleasing igennem Importbilen

Er du kommet til den konklusion at du gerne vil høre mere om splitleasing af BMW biler, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Vi er din hjælp på vejen.

Læs mere om andre leasingtyper af BMW

Flexleasing BMW

Ved flexleasing af BMW hos Importbilen er du garanteret en fantastisk oplevelse. Igennem de sidste 10 år har vi leveret adskillige BMW modeller til flexleasing.

Erhvervsleasing BMW

Ved at vælge erhvervsleasing af BMW frem for at købe, har du mulighed for at beholde større likviditet i virksomheden.

Sæsonleasing BMW

Sæsonleasing af BMW tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov.

Fik du ikke dine spørgsmål besvaret?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk