Sæsonleasing af BMW

Hjem » Sæsonleasing af BMW

Sæsonleasing af alle BMW modeller

Hos Importbilen har vi kapaciteten til at tilbyde alle BMW modeller på sæsonleasing. Så er du blevet lun på en BMW 320d, 430d, 530d, eller måske en M3 eller M5, er Importbilen det rette sted for dig. Sæsonleasing af BMW er enkelt. Ved sæsonleasing er bilen kun indregistreret i udvalgte måneder – efter eget valg. Typisk vil det være 6 måneder om året, og du vil derfor kun afregne for de måneder køretøjet benyttes samt et mindre beløb for opbevaring samt forsikring af bilen mens den holder stille. Sæsonleasing af BMW er et attraktivt alternativ, da du i det fleste tilfælde betaler en del mindre i forhold til de renteudgifter til finansering af en bil med fuld afgift.

[br_filters_group group_id=1007052]

[products category=”BMW” limit=”15″ columns=”3″]

Frihed til at vælge – alt efter dine behov og ønsker

Sæsonleasing af BMW tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov. Det kan for eksempel både være en BMW som Importbilen overtager efter endt leasingperiode eller en BMW som du selv finder en køber til eller ønsker at beholde. Sæsonleasing af BMW SUV, sportsbil, eller familievogn, som du kun ønsker at gøre brug af en del af året, er et fantastisk alternativ til at have store aktiver holdende i din indkørsel. Der er derfor mange der vælger at køre firehjulstrækker om vinteren og sportsvogn eller motorcykel om sommeren.

Er du interesseret i sæsonleasing af BMW?

Så bliv ringet op af en konsulent og hør mere


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk

Læs mere om andre leasingtyper af BMW

Flexleasing BMW

Ved flexleasing af BMW hos Importbilen er du garanteret en fantastisk oplevelse. Igennem de sidste 10 år har vi leveret adskillige BMW modeller til flexleasing.

Erhvervsleasing BMW

Ved at vælge erhvervsleasing af BMW frem for at købe, har du mulighed for at beholde større likviditet i virksomheden.

Splitleasing BMW

Med splitleasing eller delleasing af BMW biler, kan Importbilen sikre dig drømmebilen uden store skattemæssige konsekvenser.