Billeasing

Hjem » Billeasing

Efterspørgslen på leasing er de seneste år kun blevet større. Billeasing af bil er et attraktivt finansieringsalternativ i Danmark, og flere og flere vælger at lease fremfor at købe bilen, og det er der rigtig god grund til.

Leasing af bil giver bedre likviditet

Det kan være en likviditetsmæssig stor omkostning for en virksomhed at anskaffe sig firmabiler, specielt hvis man beslutter sig for at købe dem. Derfor er bil leasing et godt alternativ for dem som gerne vil have en lækker bil, men stadig have likviditet i firmaet.

Grundlæggende kan du oprette din bil leasing på 2 forskellige måder, enten ved operationel billeasing eller finansiel bil leasing. Vi anbefaler ikke den ene mere end den anden, det er fuldstændig op til virksomheden selv, hvordan de vil lave deres billeasing – det afhænger lidt af fleksibilitet samt hvor uafhængig man vil føle sig efter endt leasingperiode.

Vi kan være behjælpelige i hele processen, og kommer gerne med gode råd til dig og din virksomhed – vi har mange års erfaring i billeasing, og ved hvad det betyder for dig som kunde at være godt kørende.

Et par andre fordele ved billeasing

Billeasing har den fordel fremfor købsaftaler, at du ikke skal bruge kræfter og ressourcer på spørgsmålet om hvor meget bilen falder i værdi, og hvordan du kommer af med den igen.

Den store fordel ved billeasing er, at du betaler for brugen af din ”vare” gennem rater, månedlige beløb, i stedet for at betale upfront for hele beløbet. Derved sikrer du bedre likviditet i din virksomhed, og det kan gøre din billeasing attraktiv.

Mange ser billeasing som værende det samme som at leje en bil. På det punkt, at det er et fleksibelt og attraktivt finansieringsalternativ til dig eller din virksomheds bilforbrug, er vi enige.

Hvordan du kommer i gang

Du skal finde ud af hvilken bil du gerne vil køre i, husk på du skal have den i nogle år. Jo længere tid du vælger at lave en billeasing aftale på, desto billigere bliver den månedlige udgift. Brændstof og service sørger du selv for.

Når du har fundet ud af hvilken bil du gerne vil køre i, ringer du blot til os, og vores store netværk i Tyskland vil gå på jagt efter din drømmebil.

Vi glæder os til at lave billeasing til dig.

Fik du ikke dine spørgsmål besvaret?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk