Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: + 45 29 92 08 11 eller mail: info@importbilen.com

Delleasing BMW

Med splitleasing eller delleasing af BMW biler, kan Importbilen sikre dig drømmebilen uden store skattemæssige konsekvenser. Udnyt fordelene ved delleasing af BMW biler hos os.

Vi sammensætter gerne et tilbud på delleasing af BMW biler som vi finder frem til. Du kan også selv finde frem til en model der passer dig 100 %, så udfærdiger vi et tilbud på delleasing af BMW’en.

Stor erfaring med delleasing af BMW

Importbilen har stor erfaring med delleasing af BMW, Audi, Mercedes m.fl. og vores netværk gør, at vi altid er i stand til at finde den rette bil til dig ud fra specifikke præferencer. Laver du en aftale om delleasing af BMW gennem Importbilen får du det som du vil have det. Vi ved præcis hvor og hvordan vi får fat i de biler der er attraktive for dig og det danske marked.

Hvornår er delleasing en god idé?

Det store spørgsmål når der skal vælges leasingtype, læner sig naturligvis op af virksomhedens og den ansattes økonomiske forhold. Men helt generelt kan vi sige, at har du et kørselsmønster med flere erhvervsmæssige kilometer end private, så er delleasing af BMW’en oftest den bedste løsning.

Større økonomiske fordele ved delleasing

Fordelene bliver naturligvis også større jo større beskatningsgrundlaget på bilen er samt jo flere kilometer du kører til erhvervsmæssige formål. Vi vil gerne hjælpe dig med at stille regnestykket op ud fra din specifikke situation, således du kan tage beslutning om delleasing af BMW’en på det rigtige grundlag.

Aftalen om delleasing af BMW’en

Delleasing af BMW giver dig mulighed for at kunne køre privat i din firmabil uden at blive beskattet. Arbejdsgiveren/virksomheden og den ansatte deler alle omkostninger til leasing og drift af bilen. Fordelingsnøglen fastlægges efter den faktiske fordeling. Virksomhedens andel fastsættes ud fra de erhvervsmæssigt kørte kilometer, og den ansattes andel ud fra de privat kørte kilometer. Principielt er der tale om to selvstændige leasingaftaler, der blot styres af en elektronisk kørebog og derefter afregnes månedligt af de to leasingtagere.

Delleasing gennem Importbilen

Er du kommet til den konklusion at du gerne vil høre mere om delleasing af BMW biler, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Vi er din hjælp på vejen.