Splitleasing af Audi

Hjem » Splitleasing af Audi

Vælger du at splitlease din Audi, kan Importbilen sikre dig drømmebilen uden store skattemæssige konsekvenser. Hør mere om hvordan du udnytter fordelene ved splitleasing af Audi biler hos os.

Lad os sammensætte et tilbud på splitleasing af Audi biler som vi finder frem til. Du kan også selv finde frem til en model der passer dig, så udfærdiger vi et tilbud på splitleasing af Audi’en.

Vælg mærke/model

Årgang

Leasingydelse (ex. moms)

Hvad splitleasing af Audi biler kan betyde for dig

Efter SKAT har gjort splitleasing af Audi og andre biler fuldt lovligt, er der mange virksomheder der har ændret deres leasingpolitik. Det er en ordning der er kommet for at blive, specielt efter SKAT og Skatterådet har givet bindende svar på området. Et svar der har gjort det muligt at dele bilens udgifter i 2 dele, en erhvervsandel og en privatandel. Dermed er bilen ikke beskatningspligtig.

Det betyder at virksomheden med en aftale om splitleasing af Audi biler hos Importbilen, samlet set får færre omkostninger, ligesom du som privatperson slipper for beskatning af firmabil.

Splitleasing kræver fordeling af de faktiske udgifter

Hvor alle udgifter til bilen kan afholdes af virksomheden, under de traditionelle firma-bilordninger, kræves der en anden type bogføring og datadisciplin ved splitleasing af Audi.

Alle udgifter til bilen; brændstof, forbedringer, reparationer, service, vedligeholdelse mv., skal fordeles procentvis efter samme nøgle som fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel faktuelt fordeles. Dette stiller krav til rapporteringsformen, og skal derfor håndteres af en professionel samarbejdspartner som Importbilen. Med en monteret tracking, føres kilometerregnskabet nemt og hurtigt. Hver måned oplyser din virksomhed blot fordelingen af kilometerforbruget mellem henholdsvis privat og erhverv.

Splitleasing af Audi biler og andre eksklusive biler, gør det både billigere, nemmere og sjovere at køre i firmabil. Splitleasing af Audi biler gennem Importbilen, er dit attraktive alternativ til at have fri firmabil. Her har du, eller dine medarbejdere mulighed for, at køre med stil i en samlet, og individuelt set billigere løsning.

Store økonomiske fordele

Forhold som virksomhedens og den ansattes økonomiske ønsker og forhold, er naturligvis med til at bestemme hvilken ordning der er den bedste i det enkelte tilfælde. Men helt generelt kan vi sige, at har du et kørselsmønster med flere erhvervsmæssige kilometer end private, så er splitleasing af Audi’en oftest den bedste løsning.

Fordelene bliver naturligvis også større jo større beskatningsgrundlaget på bilen er samt jo flere kilometer du kører til erhvervsmæssige formål. Vi vil gerne hjælpe dig med at stille regnestykket op ud fra din specifikke situation, således du kan tage beslutning om splitleasing af Audi’en på det rigtige grundlag.

10 års erfaring med splitleasing af Audi

Med Importbilen vælger du en professionel samarbejdspartner, der har stor erfaring med splitleasing af Audi, BMW, Porsche og Mercedes. Vores kæmpe netværk gør, at vi altid er i stand til at finde den rette bil til dig med de rigtige specifikationer. Når du laver du en aftale om splitleasing af Audi gennem Importbilen får du det som du vil have det.

Audi splitleasing via Importbilen

Er du kommet til den konklusion at du gerne vil høre mere om splitleasing af Audi biler, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Vi hjælper dig på vejen.

Læs mere om andre leasingtyper af Audi

Flexleasing Audi

Flexleasing af Audi giver altid dig, som bruger af sådan en fantastisk køremaskine, et langt større udvalg i forhold til ekstraudstyr og modeller.

Erhvervsleasing Audi

Når du vælger erhvervsleasing af Audi fremfor at købe, beholder du pengene i virksomheden. I tider hvor likviditet har stor betydning har din virksomhed frihed til at opbygge reserver, opnå kontantrabatter eller udvikle virksomhedens produkter.

Sæsonleasing Audi

Sæsonleasing af Audi SUV, sportsbil, eller familievogn, som du kun ønsker at gøre brug af en del af året, er et fantastisk alternativ til at have store aktiver holdende i din indkørsel.

Fik du ikke dine spørgsmål besvaret?

Så bliv ringet op af en konsulent


Kontakt

Email

Telefon

Adresse

Olgasvej 5, 2950 Vedbæk