Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: + 45 53 82 09 11 eller mail: info@importbilen.com

Velkommen til Importbilens loyalitetsprogram

Vi er rigtig glade for alle vores kunder, og værdsætter alle de henvisninger som vi får fra jer. Derfor vil vi gerne tilbyde et gavekort til alle vores ambassadører.

Det eneste du skal gøre, for at modtage ”Supergavekortet”* til en værdi af kr. 2.500,- er at henvise en ny billeasingkunde til os.

Når din henvisning har underskrevet en ny billeasing aftale på min. 12 måneder, fremsender vi ”Supergavekortet” til dig, som frit kan benyttes til 150 butikker i hele landet.

Du har mulighed for at opnå flere gavekort, da vi giver ét gavekort pr. henvisning. Har du henvist en ny kunde, så husk at få denne til at opgive dine kontakt informationer når han/hun tager kontakt til os.

 

 

*Ét gavekort pr. henvisning. Gavekortet på kr. 2.500,- kan frit benyttes til de 150 butikker som er tilknyttet ”Supergavekortet”. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, og skal bruges indenfor 2 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet tilsendes, når henvisningskunden har underskrevet en ny leasingkontrakt for en periode på min. 12 måneder. Dette gælder kun for leasingaftaler på biler og nye leasingaftaler, der sker via henvisning.