Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: + 45 53 82 09 11 eller mail: info@importbilen.com

Leasing af firmabil

Leasing af firmabil hos Importbilen er altid en positiv oplevelse. Vi hjælper dig hele vejen, og gør det til en nem proces når du har valgt leasing af firmabiler hos Importbilen.com.

Når du har fået din leasing af firmabil på plads har du et arbejdsredskab hvor du skal bruge mange timer. Husk derfor at komforten skal være i orden, bilen skal køre langt på literen, den skal være så billig som mulig i beskatning og så gør det ikke noget at din nye firmabil har masser af ekstraudstyr.

Der er mange ting som leasingtageren skal have for øje når der vælges en leasing af firmabil, derfor kan du bruge al vores erfaring til at få styr på tingene med det samme.

 

Firmabils leasing

Mange virksomheder har en politik omkring leasing af firmabiler til de ansatte, og ikke mindst omkring økonomien. Ved leasing af firmabil findes der to forskellige leasingmodeller, den operationelle og den finansielle leasing.

Mange virksomheder vælger den leasingaftale hvor der ikke skal tænkes på andet end at fylde brændstof og sprinklervæske på, altså en aftale der som totalløsning inkluderer service, dækskifte mm.

Et vigtigt parameter ved leasing af firmabil er også beskatningsniveauet overfor dig som også skal bruge firmabilen privat. Det er naturligvis ikke gratis at køre i firmabil, men det er langt billigere end at skulle afholde alle udgifterne selv.

 

Leasing af firmabilen giver mulighed for ekstra luksus

I forbindelse med leasing af firmabiler, kan din virksomhed gøre det på mange forskellige måder. De forskellige løsningsmodeller er afhængige af parametre som, hvor mange kilometer der skal køres om året, hvor meget du vil beskattes, om det skal være en almindelig leasingaftale eller en flexleasing aftale.

Ved en flexleasing aftale, er der mulighed for leasing af firmabiler i den dyre ende, da afgiften bliver betalt løbende under leasingperioden. Det betyder at man selvsagt kan få sin drømmebil som firmabil, uden at sprænge budgettet.

De fleste der vælger leasing af firmabil i dag, gør det af mange årsager. Før i tiden var det mere naturligt, at ansatte selv lagde bil til, og så fik de kilometerpenge efter statens takst. Da sælgere ofte kører mange kilometer om året, kunne de kilometerpenge sagtens betale bilens afdrag hjem plus lidt mere – altså en besværlig løsning for virksomheden og den ansatte. Leasing af firmabiler gør det hele lidt nemmere.