Hvorfor skal man vælge leasing?

Leasing af biler i Danmark er blevet et foretrukken valg, når man begiver sig ud for at lede efter en ny bil. Mange vælger i dag leasing af biler fremfor at købe. Importbilen.com er din garanti for en god løsning for dig.

Tendensen med at flere og flere vælger leasing af biler i Danmark har peget i den retning for virksomheder i en årrække, men i de senere år har privat leasing også vundet indpas blandt danskerne.

Leasing af biler giver likviditetsfrihed

Likviditetsmæssigt kan det være store beløb en virksomhed har bundet op i firmabilerne. Leasing af biler er derfor et godt alternativ for dem der eksempelvis gerne vil have en luksusbil, men stadig vil beholde likviditeten i virksomheden.

Der findes grundlæggende 2 modeller til leasing af biler, operationel leasing af biler eller finansiel leasing af biler. Vi anbefaler ikke den ene løsning frem for den anden, det lader vi være helt op til enkelte selv at vælge. Det afhænger lidt af fleksibilitet samt hvor uafhængig den enkelte ønsker at være efter endt leasingperiode.

Importbilen.com er behjælpelige i hele processen, og kommer gerne med gode råd til dig og din virksomhed. Vi har mange års erfaring i leasing af biler, og vi ved hvad det betyder for dig at være godt kørende.

Flere fordele ved leasing af biler for dig som privatperson og som virksomhed

Leasing biler har flere fordele fremfor købsaftaler, blandt andet at du ikke skal bruge kræfter og ressourcer på spørgsmålet om hvor meget bilen falder i værdi. Der skal heller ikke bruges tid på at kommer af med den igen efter endt leasing periode.

Den helt store fordel ved leasing af biler for virksomheder, at der betales for brugen af bilen i rater, månedlige beløb, frem for at betale hele beløbet ved leasingens start. Dermed får din virksomhed fordel af likviditetsbesparelsen, og leasing biler mere attraktive.

Leasing biler betragtes på mange punkter som værende det samme som at leje en bil. På det punkt, at det er et fleksibelt og attraktivt finansieringsalternativ til dig og din virksomheds bilpark, er vi enige.

Start med leasing biler

Du skal først finde ud af hvilken bil du gerne vil køre i, derefter ringer du blot til os hvorefter vi vil gå på jagt efter din ønskebil i Tyskland. Alternativt kan du finde din drømmebil i vores brede bilkatalog.  Jo længere tid du vælger at lave en billeasing aftale på, desto billigere bliver din samlede leasingomkostninger.

Vi glæder os til at sørge for din næste leasing bil.