Splitleasing BMW

Bliv godt kørende, bestil en splitleasing på BMW topmodeller, og slip for at betale skatten. Med en splitleasing af BMW biler hos Importbilen, opnår du en fuldstændig beskatningsfri firmabil.
Det lyder skørt, men med splitleasing af Audi biler hos Importbilen, har du mulighed for at køre privat i firmabilen, uden at betale skat af det. Med splitleasing af BMW luksusbilen, deles alle udgifter til bilen blot i den faktiske private og erhvervsmæssige andel.


Splitleasing rykker grænser for dig

SKAT har gjort splitleasing af BMW og andre biler fuldt lovligt. Der foreligger bindende svar fra SKAT og Skatterådet på området. Svaret har gjort det muligt at dele bilens udgifter i en erhvervsandel og en privatandel. Dermed er bilen ikke beskatningspligtig, da du som privatperson betaler for din egen andel.

Samlet set får virksomheden færre omkostninger med en aftale om splitleasing af BMW biler hos Importbilen, og du slipper som privatperson for at skulle betale skat af en firmabil.

Med splitleasing af BMW skal de faktiske udgifter fordeles hver måned

Med en firmabil efter traditionelle vilkår, afholdes alle udgifter forbundet med bilens drift af virksomheden. Med splitleasing af BMW og andre biler, kræver SKAT en anden type bogføring og regnskabsførelse. Det lyder måske indviklet, men er ganske simpelt.

Ved splitleasing af BMW og andre biler, skal alle udgifter til bilen; brændstof, forbedringer, reparationer, service, vedligeholdelse mv., fordeles procentvis efter samme nøgle som fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel faktuelt fordeles.

Dette stiller lidt krav til rapporteringsformen, og skal derfor håndteres af en professionel samarbejdspartner som Importbilen. Med en automatisk tracking, føres kilometerregnskabet nemt og hurtigt. Hver måned oplyser din virksomhed blot fordelingen af kilometerforbruget mellem henholdsvis privat og erhverv.

Få mere information om splitleasing gennem Importbilen

Her hos Importbilen ved vi alt om splitleasing af BMW, har du brug for yderligere information, er du derfor velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Kom godt på vej med Importbilen.

Se også splitleasing af Audi, Mercedes og Porsche.