Splitleasing Audi

Opret splitleasing på Audi og andre eksklusive bilmærker. Ved splitleasing af Audi biler gennem Importbilen, opnår du en beskatningsfri firmabil.
Splitleasing af Audi biler hos Importbilen, giver dig mulighed for at køre privat i firmabilen, uden at betale skat af det. Med splitleasing af Audi’en ”splittes” alle udgifter til bilen blot, i en privat og en erhvervsandel.

Hvad splitleasing af Audi betyder for dig

Først og fremmest har SKAT gjort splitleasing af Audi og andre biler fuldt lovligt. SKAT og Skatterådet har givet bindende svar på området. Et svar der har gjort det muligt at dele bilens udgifter i 2 dele, en erhvervsandel og en privatandel. Dermed er bilen ikke beskatningspligtig.

Det betyder at virksomheden med en aftale om splitleasing af Audi biler hos Importbilen, samlet set får færre omkostninger, ligesom du som privatperson slipper for beskatning af firmabil.

Splitleasing kræver fordeling af de faktiske udgifter

Hvor alle udgifter til bilen kan afholdes af virksomheden, under de traditionelle firma-bilordninger, kræves der en anden type bogføring og datadisciplin ved splitleasing af Audi.

Alle udgifter til bilen; brændstof, forbedringer, reparationer, service, vedligeholdelse mv., skal fordeles procentvis efter samme nøgle som fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel faktuelt fordeles. Dette stiller krav til rapporteringsformen, og skal derfor håndteres af en professionel samarbejdspartner som Importbilen. Med en monteret tracking, føres kilometerregnskabet nemt og hurtigt. Hver måned oplyser din virksomhed blot fordelingen af kilometerforbruget mellem henholdsvis privat og erhverv.

Splitleasing af Audi biler og andre eksklusive biler, gør det både billigere, nemmere og sjovere at køre i firmabil. Splitleasing af Audi biler gennem Importbilen, er dit attraktive alternativ til at have fri firmabil. Her har du, eller dine medarbejdere mulighed for, at køre med stil i en samlet, og individuelt set billigere løsning.

Hør mere om splitleasing gennem Importbilen

Har du brug for yderligere information omkring splitleasing af Audi biler, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 08 11 eller på vores e-mail info@importbilen.com. Vi er parate til at hjælpe dig på vej.

Se også vores splitleasingmuligheder af BMW, Mercedes og Porsche.