Privatleasing

Der er mange gode grunde til at lave en privatleasing i stedet for at låne til at købe. Med privatleasing skal du ikke bekymre dig om, hvornår og hvor meget bilen taber i værdi, den risiko påhviler oftest leasingselskabet.

Du kan dog vælge at lave en finansiel leasingaftale, hvor du selv hæfter for restværdien. Ønsker du ikke at hæfte for restværdien er løsning det der kaldes for en operationel leasing.

Leasing – en god forretning for dig

Lad os hjælpe dig med at udregne om leasing af din næste bil er en god forretning for dig. Privatleasing kan bruges uanset om bilen alene skal bruges til privatkørsel eller om det også er til erhvervskørsel du skal bruge bilen.

Når du laver en privat leasing aftale med os, har vi ét enkelt krav til dig, du skal finde den bil du gerne vil køre i, resten ordner vi.

Privatleasing af flotte biler fra Tyskland

De biler vi eksempelvis kan tilbyde dig til privatleasing er importeret fra Tyskland, og de fremstår i en flot stand. De er altid med få kilometer på sig, og med masser af udstyr. Da vi selv henter bilerne i Tyskland, sparer du mange penge, og det vil være meget attraktivt for dig at lave en privat leasing.

Når du laver en privat leasing med os kan perioden variere fra 12-48 måneder. Længden af aftalen bestemmer du selv, men det er klart, at jo længere tid privat leasing aftalen løber, desto billigere sidder du for om måneden.

En typisk privatleasing

En normal privatleasing aftale bygger på en model, hvor leasingselskabet tager bilen tilbage efter endt leasing. Derved påtager leasingselskabet sig også risikoen. Leasingtageren forpligter sig til at levere bilen tilbage i god stand – dvs. uden buler, ridser og andre brugsskader – samt at overholde den kilometerbegrænsning, der er aftalt i leasingperioden.

Privatleasing af drømmebilen

Du har nu mulighed for at lave en leasingaftale på den bil du altid har drømt om. Vi alle går vel rundt med lidt benzin i blodet, og synes det er en fornøjelse at sætte sig ind i en lækker bil, med masser af komfort og udstyr.

Vi har mange års erfaring med erhvervs leasing og privat leasing, og ingen opgaver er for store til os. Vi skaffer bilen på kort tid, efter du har besluttet dig, og vi levere den til dig med plader etc.

Velkommen til Importbilens mange muligheder med privatleasing.