Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: + 45 53 82 09 11 eller mail: info@importbilen.com

Porsche har bekræftet at el-bil konceptet som de lancerede tidligere i år, kommer i produktion.

Porsches nye El-bil bliver en konkurrent til Tesla og kommer da også som et modsvar til Teslas popularitet hos det højere bilkøbersegment. Skal Tesla så til at frygte den nye Porsche? Ja må være det umiddelbare svar, for selvom Porsche ikke tidligere har erfaring med 100 % elektriske biler, så er de stadig kendt for at lave nogle af de bedste kørende maskiner på markedet og Porsche har da også noget erfaring fra hybrid verdenen i form af den spektakulære Porsche 918.
Det er meningen Mission E skal stå klar med en bil i slutningen af 2020.

Mission E blev første gang fremvist på bilmessen i Frankfurt her i 2015. Den firedørs bil med fire enkeltsæder har en systemydelse på over 600 hk. Dermed kan bilen både levere en acceleration fra 0 til 100 km/h på under 3,5 sek. og en rækkevidde på mere end 500 km. På messen i Frankfurt sagde Porsche desuden, at 0-200 km/t var overstået på 10 sekunder, og at bilen har en tophastighed på 250 km/t.

Porsche elektriske afdeling ser ud til at blive en stor satsning, i Zuffenhausen hvor fabrikken der skal lave bilerne kommer til at ligge bliver der oprettet over 700 nye arbejdspladser og Porsche investerer ca. 700 millioner euro i projektet.

bestyrelsesformand for Porsche AG Dr. Wolfgang Porsche, udtaler: “Med Mission E sender vi et klart signal om mærkets fremtid. Med denne fascinerende sportsvogn vil Porsche selv i et mobilitetsunivers i stærk forandring forsvare sin plads i første række.