Erhvervsleasing af BMW

Hos Importbilen.com er vi stolte af vores erhvervsleasing af BMW biler. Importbilen.com yder både privat leasing af BMW, og erhvervs leasing af BMW. Du kan altid køre i nyere bil når du har din leasing af BMW hos os.

Vi vil til enhver tid anbefale erhvervsleasing af BMW frem for køb, og det er der mange forskellige årsager til. Her på vores hjemmeside kan du læse mere om vores anbefalinger og finde inspiration til din næste leasing af BMW, Audi eller andre lækre bilmærker. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon +45 2992 0811 eller på e-mail info@importbilen.com. Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål du har omkring erhvervsleasing af BMW.

Leasing med minimalt papirarbejde

Når du har valgt din erhvervsleasing af BMW gennem Importbilen.com, oplever du en service og enkelthed i hele kommunikationen. En naturlig del af vores hverdag er at gøre livet, og din erhvervsleasing af BMW, nemmere for dig. Vi går ud fra at du ikke har lyst til at bruge alt for lang tid på papirarbejde og bureaukrati, du vil bare have din drømmebil, have overblik over omkostningerne og så ellers bruge så lidt tid som overhovedet muligt på resten af processen. Vi gør erhvervsleasing af BMW til en leg for dig.

Erhvervsleasing af BMW – få en bedre bil

Ved at vælge erhvervsleasing af BMW frem for at købe, har du mulighed for at beholde større likviditet i virksomheden. Da vi alle ved hvor meget likviditet kan betyde for en virksomhed i disse tider, giver erhvervsleasing af BMW med Importbilen.com, dig og din virksomhed en frihed til at opbygge likviditetsreserver eller eksempelvis udvikle virksomhedens produkter og organisation, frem for at binde store beløb i bilparken.

Ved erhvervsleasing er det brugsretten til bilen du betaler for

Ved en indgåelse af en aftale om erhvervsleasing af BMW, kan man stille det op på den måde at du betaler for retten til at bruge bilen, i virksomheden eller privat, eller begge dele. Du har derfor din BMW til rådighed på samme måde, som hvis du havde købt bilen, ved erhvervsleasing har du blot ikke bundet flere hundrede tusinde kroner i den.

Vi stiller gerne et regnestykke op for dig. Her kan du naturligvis frit vælge den BMW du vil erhvervslease, og selvfølgelig også hvilken model det skal være, hvilken farve og hvilket ekstraudstyr den skal have. Se eventuelt mere her på vores hjemmeside, her kan du også se hvilke spændende modeller vi har at vælge mellem lige nu. Finder du ikke det du ønsker, eller har du specifikke ønsker til din leasing af BMW hos os, er vi parat på telefon +45 29 92 08 11 eller på e-mail info@importbilen.com.

Se vores tilbud på BMW 3-serie, 5-serie, X5 og mere ved at trykke på knappen nedenunder.