Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: + 45 29 92 08 11 eller mail: info@importbilen.com

Kontakt Importbilen

+45 29 92 08 11

Flexleasing af din næste bil
Hos Importbilen vælger du selv om du vil købe, eller flexlease din nye bil. Vi hjælper dig på samme måde lige meget hvilken løsning du ønsker. Så hvad enten du selv har fundet din næste bil, eller om vi skal hjælpe dig med at finde den, hente den, og klare alt papirarbejde, så kan vi hjælpe dig. Vi bestræber os altid på at de bilen vi finder, overholder nedenstående kriterier, dette er dog ikke altid muligt.

  • Mulighed for garanti på bilen.
  • Garanti mod at bilen har været skadet.
  • KM-garanti.
  • Fuld servicebog.
  • Visuel gennemgang af bil inden levering.

Vores primære opgave er på konsulentbasis, at bistå dig i din søgning af din næste drømmebil. Du udfylder blot vores forespørgsel, og fortæller hvilken bil du ønsker, samt hvilket udstyr du ønsker, så sikrer vi at du får en velholdt bil, til den rigtige pris, uden besværet med selv at finde bilen, hente den, få den toldsynet og betale registreringsafgift. Lettere kan det ikke blive.

Vi kan ligeledes levere din bil på gule plader – Afgiften på vans er kun 50%. Udnyt det til at få din drømmebil til under halv pris. Vi kan ligeledes bistå ved ombygning af bilen og sørge for toldsyn og indregistrering.

Importbilen Din Flex-leasing partner  – Privat/Erhvervsleasing – Splitleasing – Sæsonleasing – Sale and lease back