Flexleasing BMW

Hos Importbilen.com er vi stolte af vores priser ved flexleasing af BMW. Vi yder både privat flexleasing af BMW, og flexleasing af BMW til erhvervsbrug.
Der er mange fordele ved flexleasing af en BMW frem for at købe den. Her på vores hjemmeside kan du læse mere om vores anbefalinger og finde inspiration til din næste flexleasingaftale af BMW, Mercedes, Audi eller andre eksklusive bilmærker.

Minimalt papirarbejde for dig ved flexleasing af BMW gennem Importbilen.com

Flexleasing af din BMW gennem Importbilen.com, giver dig en stærk oplevelse af god service og enkelthed i hele kommunikationen. En naturlig del af vores hverdag er at gøre livet nemmere for dig.

Vi går ud fra at du ikke har lyst til at bruge alt for lang tid på papirarbejde og bureaukrati, du vil bare have din drømmebil, have overblik over omkostningerne og så ellers bruge så lidt tid som overhovedet muligt på resten af processen. Vi gør flexleasing af BMW til en leg for dig, og tilbyder dig i processen det bedste udvalg af biler.

Få råd til en bedre bil hos Importbilen.com

Udvalget af modeller og ekstraudstyr, er langt mere attraktivt ved flexleasing af BMW, her får du virkelig meget mere for pengene. Ved at vælge flexleasing af BMW frem for at købe, har du desuden mulighed for at beholde større likviditet i virksomheden, og vi ved alle hvor meget likviditet kan betyde for en virksomhed i disse tider. Importbilen.com giver dig og din virksomhed en frihed til at opbygge likviditetsreserver eller eksempelvis udvikle virksomhedens produkter og organisation, frem for at binde store beløb i bilparken.

Ubegrænset brugsret over bilen

Flexleasing af BMW’en giver dig ret til at bruge bilen, i virksomheden eller privat, eller begge dele. Du har derfor din BMW til rådighed på præcis samme måde, som hvis du havde købt bilen, ved flexleasing af BMW’en, har du blot ikke bundet flere hundrede tusinde kroner i den.

Vi stiller gerne et regnestykke op for dig. Her kan du naturligvis frit vælge flexleasing af den BMW du vil lease, hvilken model det skal være, hvilken farve og hvilket ekstraudstyr den skal have. Se eventuelt mere her på vores hjemmeside, her kan du også se hvilke spændende modeller vi har at vælge mellem lige nu.

Finder du ikke det du ønsker (se her), eller har du specifikke ønsker til din flexleasing af BMW hos os, er vi parat på telefon +45 29 92 08 11 eller på e-mail info@importbilen.com.